Şimdi Ara

Ram 1066 1333

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1066 mhz ram destekleyen pc'ye 1333 taksak 1066 ya çekiyor diye biliyorum fakat 1333 destekleyene 1066 taksak 1333 olur mu olmasa da çalışır mı mavi ekran verir mi

• Her ikisi de en düşük frekanslı belleğin frekansında çalışır. Bu arada bellek vs. alır iken dikkât edin. Her zaman tam uyumlu olmayabiliyor. En azından cas ve voltaj değerlerinin aynı olmasına özen gösterin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim de şurası kafama takıldı 1333 destekleyen bilgisayara 1066 takınca ram mi 1333 olur bilgisayar mı 1066 olur ?
    En düşüğe gelirse bilgisayarın olması lazım ama böyle bir şey mümkün müdür ?
  • kdr943 K kullanıcısına yanıt
    1066Mhz olanı da taksan 1333Mhz olan 1066Mhz olarak çalışır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    kardeşim sen beni yanlış anlıyorsun 2 seferdir
    ramdan bahsetmiyorum sistem 1333 destekliyor
    ikinci ram olarak değil
    1066 ram 1333 sisteme uyar mı üste çeker mi
    çünkü bugün bir arkadaşla konuştum adam 1066 destekleyen pcye 1333 almış normalde 1066 olarak çalışması gerek ramin ama çalışmamış şu an rami satıyor e haliyle bu halde bile çekmezken 1066 olan ram 1333 sisteme hiç hiç uymaması lazım fakat denemiş isen kesin bilgiyse bir daha sorayım inşallah anlamışsındır
  • Sisteminiz ddr2 mi ddr3 mu?

1066 mhz hem ddr2 hem ddr3 olarak var.

Ram kendi calisma frekanslarinin ustune cikmaz eger overclock yapılmazsa. 1066 mhz yi destekleyen anakarta 1333 takarsaniz 1066 olarak calisir.

1333 destekleyen anakart zaten ayni zamanda 1066 mhz yide destekler. Dolayısı ile o rami calistirir. Ama 2.bir ram olarak 1066 nin yanina 1333 takarsaniz o zama hata verebilir sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musta35 kullanıcısına yanıt
    Hmm anladım teşekkürler, benim kafam da o 2. olarak takılıp da çalışmayandan dolayı karışmıştı sağ olun iyi forumlar
  • kdr943 K kullanıcısına yanıt
    Bu arada ddr3 :)
  • Rica ederim.

Benimde basima geldi ram uyumsuzluğu, corsair 2*2 dual ramlarim vardi yerine 4*2 kingston almistim. Ikiside 1600 mhz idi. Anakartim kingston ile calismamisti. Sebebi de anakart 1.5v ram istiyor kingston lar 1.65v idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musta35 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam volt olayı çok önemli bir de şöyle bir şey var bendeki ram 2 gb ddr3 1066 mhz cl 7 yani 2 gb için mükemmel bir ram çok hızlı fakat bunun yanına bir de 4 gb alayım dedim aynısı olmazsa mavi ekran ilk taktığında sorun olmasa bile sonradan alırsın ara sıra dediler. Aynı ramdan sadece vatanda gözüküyor orada da kalmamış ki stoğa gelse bile fiyatı 185 tl düşünün yani ne kadar pahalı, başka sitelere baktım oralarda da 100-200 arası fakat ben internetten kredi kartı ile alışveriş yapmayı tercih etmediğimden ram bulamıyorum. Bursa içi bu ramdan satabilecek birini tanıyor musunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.