Şimdi Ara

RAM 667 MHZ DEN 533 MHZE DÜŞTÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ASROCK 775DUAL-880 PRO ANAKARTIM VAR.2 TANE 1 GB 667 MHZ DDR2 TAKTIM.BİOSTAN BAKTIĞIMDA 2 TANE 1 GB DDR2 FAKAT 533 MHZ GÖZÜKÜYOR.NEDEN OLABİLİR?

• taktım derken ram takviyesi mi yaptın eğer öleyse eski ramlerin 533mhz ise düşük olan frekansta çalışır
  • biostan ayarlaman gerek. Anakartın 667 ramleri otomatik ayarlarda 533 olarak seciyor.Biostan ram carpanın değiştirmen yeterli.
  • Neden öyle bir şey oldu ilginç , biosdan düzeltin diyen arkadaşlar onu bizde biliyoruz.Anlatinda ögrenelim.
  • ram takviyesi yapmadım.eski ram im 512 mb ddr400 idi.onu söküp 2 tane 1gb 667 mhz ddr2 taktım.ve biostan bakınca 533 mhz gözüküyor.dual yazıyor.2*266.
  • aynı olay bendede oldu 3 ram slotu vardı anakartta 2*512 400 mhz ken 3*512 333mhz a düşüp pc açıldıktan sonra reset çekiyodu biostan hallettim sende biostan ram çarpanlarını deiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeRYa -- 19 Şubat 2008; 9:36:03 >
  • ANAKARTIN 533 e kadar destek veriyordur.Yada biosa gir memory kısmı 533de manual limitlde kalmış olabilir manula ve ya limit seçeneği varsa autoya getir yine düzelmezse anakartın 533 e kadar destekliyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar biostan nasıl ayar yapacam onu bilmiyorum.bios iel ilgili fazla bilgim yok.
  • Allah düşürmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ce5uR

Neden öyle bir şey oldu ilginç , biosdan düzeltin diyen arkadaşlar onu bizde biliyoruz.Anlatinda ögrenelim.

yolu yarılamışın sen devam et....

diğer arkadaşa gelirsek o 2*266 varya orda 266 yerine 333 yapman gerek manuel olarak...tek yapcağın bu...
  • laptopumda 2 adet 1gb 667mhz lik ram var yalnız aida32 ve benzeri prolar 333mhz gösteriyor. masa üstü için önerilen biostan çarpan ayarlama bu durum için de geçerli bir çözümmü yoksa 333 göstermesi normalmi teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.