Şimdi Ara

RAM 800 mhz çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet DDR2 2GB 800 mhz RAM taktım, ancak sistem 800 mhz desteklemesine rağmen 667 mhz de çalışıyor. BIOS üzerinden auto da ayarlı , manuel olarak 800'e ayarladığımda sistem açılmıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

RAM 800 mhz çalışmıyor.

• 667 de yeterli bir hız aslında ama eğer çok gerekli görürseniz bios update'i ile bu sorunu çözebilirsiniz, diğer taraftan ramleri başka bir pc de test edin gercekten 800 mhz mi?(üstünde yazsa bile 800mhz olmayabilir)
  • BIOS update yaptım win 7 4 GB Rami 3,25 GB gösteriyodu güncellemeden sonra 4GB olarak gösteriyo artık. Ancak Ram frekansı hala aynı...
  • iki raminizin timing leri tutmadigi icin 667 de dual olarak calisabiliyorlar.. timingleri tutan ramleriniz olsaydi 800 e cikabilirlerdi.
  • fazla fark yok gibi aslında
  • Ram timingleri BIOS tan manuel ayarlasak olurmu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

iki raminizin timing leri tutmadigi icin 667 de dual olarak calisabiliyorlar.. timingleri tutan ramleriniz olsaydi 800 e cikabilirlerdi.

aynen oyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    4 Slot 3600MHz Ram Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • manuelde ayarlasaniz sıkıntınız ramlerinizin dualde anca orada calisabilecek durumda olmalari... Biri daha hizli bir ram anlasilan.. mavi ekran vs vermiyorsa boyle birakmak en mantiklisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htintas

Ram timingleri BIOS tan manuel ayarlasak olurmu acaba ?

dual calistiramazsiniz ozaman 667/800mhz arasi milisaniyelerle olculecek gecikmeler sozkonusu. dert edilecek bi sorun degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.