Şimdi Ara

ram alacağım beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yavaş yavaş sistemi topluyorum hediye çeki geldi bunu fırsat bilerek 300tl'lik alışveriş yapacağız 150tlm var bende ram almaya karar verdim
    alacağım ram alacağım anakart ile uyumlu fakat ram'in bozuk gelme ihtimali var mı yani test edemeyeceğim çalışıyor mu diye aldıktan yaklaşık 2-3 ay sonra kullanmaya başlayacağım
    bozuk gelirse iade de edemem zaman geçtiği için sizce bozuk gelme ihtimali var mı linki atayım
    http://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-savage-8gb-2133mhz-ddr4-ram-hx421c13sb-8-p-BD804534

• Bozuk gelme ihtimali çok dusuk
    Velev ki geldi iade edersin
    Kafana takma basgan bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hediye çekini zamanı geldiğinde kullan, yani pc yi aldığında, bozuk çıkmaz ama oldu ki çıktı sonra uğraşabilirsin. Gerçi şöyle bi şey var Kingston ramler ömür boyu garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1

Bozuk gelme ihtimali çok dusuk
    Velev ki geldi iade edersin
    Kafana takma basgan bu kadar

2-3 ay sonra kontrol edeceğim için iade olup olmayacağını pek bilmiyorum haklısın aslında bu kadar evhamlı olmaya gerek yok :)
  • jokictr J kullanıcısına yanıt
    aynen garanti olayını unutmuştum ben tamamen garantisi varsa zaten sıkıntı olmaz :)
  • Rame bişey olmaz. Aynı ramden bendede vardı paketin içinde sağlamca duruyor hareket etmiyor. Garanti var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.