Şimdi Ara

RAM alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo y 530 T6400 çift çekirdek 2x2,0ghz işlemci 3ram var. pc deki 1 ram yerine 2 gb ram alıp 4gb ta tamamlamak istiyorum (64bit kurulu şu an pcye) ya da fakat hangi ram modeli ile uyumlu bilemiyorum. mesela DDR3 oluyor mu altta hepsi burdada ki ram olur mu mesela ? yardımcı olursanız sevinirim
    http://www.hepsiburada.com/Liste/kingston-4gb-1333mhz-ddr3-notebook-ram-kvr1333d3s94g/productDetails.aspx?productId=bd190055&categoryId=47 bu ram uygun mudur ?

bir de bu sistem için (64 bit) maksimum kaç ram kullanabilirim mesela 4 gb DDR 3 alsam toplamda 6gb ta tamamlsam çalışır mı ? pc konusunda pek bilgim yok ta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkopan -- 7 Aralık 2011; 12:40:57 >

• Hocam konu ıle alakası yok ama baska yerden almanı tavsıye edıyorum HB'den alma cok magdur olan var o sıteden...
  • aklımda olsun dostum sağol
  • ya arkadaşlar yok mu yardım edecek biri 2 güngür ram alıcam ama alamıyorum bilgim olmadığından
  • laptop un ddr2 olduğndan ddr2 notebook rami almalısın
  • bendeki y530 eski üretim değil sanırım çünkü DDR3 varmış 1066MHz olduğunu vatan bilgisayarda söylediler. ( eski ramlerimi söküp vatan bilgisayarda bu ramlerin özelliğinde 4 gb olanını istiyorum diyerekten aldım ) herneyse benim ram ler 2+ 4 toplamda 6 gb 1066 MHz oldular
    Almak isteyenler olursa benim gibi vatan bilgisayarda kingston 4 gb DDR3 1066 MHz ram 51 TL idi. (Kozyatağı VATAN )

Aklıma takılan bi soru var bu chipsete (intel cantiga PM45) uyan hangi işlemciler var acaba ?? bendeki T6400 2.0 Ghz*2 ama yükseltmek istiyorum başka bi işlemci alıp ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.