Şimdi Ara

Ram alıcam 4x4 mü 2x8 mi ? Hangi marka / model ram sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DOMINATOR PLATINUM neden npahalı arkadaşlar bu ramın özellıgı ne ? alacağımdan değil merakımdan sordum.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5498

Corsair vengeance pro ların cl degerlerı gskıll trident x e göre fazla gozukuyor satan sıtelerden bakınca, sanırım gskıll x trident 2133 alıcam en dusuk modelı o cunku cl9 hemde.
  • yasin.25 kullanıcısına yanıt
    110 tl civarında almıştım sıfırını ama markasını bilmiyorum 1 gb ekran kartı işte ramı yükseltsem sence nasıl olur ?
  • LeCarpeDiem kullanıcısına yanıt
    başlat/çalıştıra dxdiag yazarak ekran kartının modele bakabilirsin. tahminim ram de ddr2, boşuna para verme bence. sonra yeni bir pc toplarsın. bu arada keşke yeni konu açsaydın, arkadaşın konuyu baltalamışsın.
    önemi yok kardeş
    tamam saolasın konuya kaldığınız yerden devam edin
  • @12 Angry Men sorun yok diyorsan anlaştık o zaman. bu arada ram olarak halen daha kafanın karışık olması iyi değil. oyun ve normal kullanım için kullanacaksın, fazla incelemene gerek yok.

@LeCarpeDiem konuyu açan arkadaş sıkıntı yok dedi. başka sorun varsa sorabilirsin.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    çok fazla ve gereksiz para harcıyorsun. en pahalı olan modelleri seçmişsin. sana fazla getirisi olmayacak. üst mesajımda test ve inceleme bağlantılarına bakmadın mı?
    Baktımda hocam, sisteme uygun olarak ramlerıdende ıyısnı almak ıstedım cok fıyat farkı yok aralarında

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-ram-bellek?qs=|31=16611

100 tl fark oluyor aralarında
    sen bilirsin kardeş al o zaman. daha iyisinin bir zararı yok.
    Eyw kardeşim, o 2 modelden birini alıcam artık ama gskıll trıdent bana daha iyi gibi gelıyor.
    GSKILL 16GB (2x8GB) Trident X DDR3 2133MHz CL9 1,65V al, ileride ram soğutucu alıp hız aşırtma yaparsın.
  • Teşekkür ederim o halıyle bıle yeterlı benımde gskıll hosuma gıttı.
    Forumda bir arkadaşımız var genelde O'nun sözünü dinliyorum(Bazen kendimi tutamayıp abartıyorum parça işini, bu konuda da mesajı var), ekran kartı, güç kaynağı ile anakart hariç onun dediklerini aldım.(Anakartı ses çipi için değiştirdim, güç kaynağı mecburiyetten oldu ve ekran kartı aynı fiyatlara, bir şekilde daha iyisini alacağım)
  • Kim o hocam?
    Her girdiği veya açtığı konuda, farkını ve kendisi belli ediyor, dikkatli bakarsan görürsün.
  • Herkesin yorumunu bir tutuyorum ayrım yapamam

ama donanımcı123,techguru ve yasin.25 bu konuda detaylı bılgı vermısler.
  • Corsair,G-skıl'e nazaran daha kaliteli ve dayanıklıdır,keza x-trident modellerinin üzerinde ki o kırmızı dalga emanet gibi duruyor (söz'de soğutucu alüminyum blok) anakart ram soket yuvalarına az ayarsız bastırarak taksanız ram elinizde kalır :) ama ripjaws modelleri iyi'dir keza bir çok ödülleri de vardır fiziken'de tekniken de başarılı bir gskıll modelidir.Dominator'lar yeni ram'ler haliyle yüksek fiyatları 2800mhz frekans aralığına kadar çıkan modelleri var,keza platin vari soğutucu bloklar cidden güzel,elinize aldığınız da kalite olduğunu anlayabiliyorsunuz bir de ışık mevzuatı var :) ışıklı ram,dominator'lar :) corsair vengancepro tavsiye ederim,bütçe sorun değil diyorsanız dominator hiç sorun değil diyorsanız geil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSantorelli -- 29 Ekim 2013; 3:39:10 >
  • SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    Çok açıklayıcı yazmışsınız elinzie sağlık, domınatore o parayı vermeye degermı sizce normal ev kullanıcısıyım oyun vs. bu farkı testler dısında gorurmuyum?
    Bir arkadaşın'da konu da dediği gibi,corsair vengeance pro modeli ram kit'lerini alabilirsiniz.Dominator Platinum modelleri hem yeni,güncel hem'de led teklonojisi olduğu için haliyle baya pahalı.Vengeance pro 2400mhz CL10 modelini alabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.