Şimdi Ara

Ram alıcam bilgilendirirseniz sevirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anakart gigabyte 8l945GZME-RH

Ddr2 512 ram 533 mhz

nvidia ge force 7300 le 256 mgbyest bitini yazmıyor cpu-z baktım ama

sizce buna kingston marka ddr2 (2 gb ram) gider mi illa bide 533 mhz olmasımı lazım başka 667 800 mhz alsak desteklemiz mi birde ramı değiştirdiğim zaman çok fark eder mi çizim yaptığım için bazen sıkıntı oluyor önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quivver -- 11 Ağustos 2011; 19:14:57 >

• kimse yardımcı olmucak mı !....
  • çizim prgramı kullanıyorsan 512 mb ın üstüne 128mb bile eklesen farkeder. o yüzden 2gb ramin faydalı olacağına emin ol. ama anakartın sitesinden maximum ram miktarı desteği ve maximum ram hızı desteği konusunda bilgi edinebilirsin. elindeki mevcut ramin yanına daha yüksek hızlı ram taktığında anakartın desteklese bile tüm ramler en düşük ramin değerlerinde çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huxi20 -- 11 Ağustos 2011; 20:40:42 >
  • Anakartın 533 MHz'e kadar destek veriyor zaten, ne kadar üstünü alsan da o hızda çalışır otomatik olarak. İki bellek slotun var, her biri maksimum 1 Gb kabul ediyor malesef. Ya ek 1 alıp toplamda 1.5 Gb yapcaksın, ya da 2x1 alıp elindeki 512'yi kullanmayacaksın.

http://www.netsiparis.com/detay/12261654002/CORSAIR-BC-VS1GB667D2-VALUE-DDRII-667MHZ-1GB-PC5300-DIMM
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Anakartın 533 MHz'e kadar destek veriyor zaten, ne kadar üstünü alsan da o hızda çalışır otomatik olarak. İki bellek slotun var, her biri maksimum 1 Gb kabul ediyor malesef. Ya ek 1 alıp toplamda 1.5 Gb yapcaksın, ya da 2x1 alıp elindeki 512'yi kullanmayacaksın.

http://www.netsiparis.com/detay/12261654002/CORSAIR-BC-VS1GB667D2-VALUE-DDRII-667MHZ-1GB-PC5300-DIMM

teşekkür ettim bunu bilmem iyi oldu şimdi bir tane 1 gb lik alırım olmazsa sonrada 1 tane daha alırım peki fayda sağlar mı

• Bu sistemi kullanacaksan sağlar tabi alabilirsin 1 gb.Diğer 512 değiştirmene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

Bu sistemi kullanacaksan sağlar tabi alabilirsin 1 gb.Diğer 512 değiştirmene gerek yok.

zaman ayırdığın için tşk ederim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil kardeş.
  • evet arkadaşlar 1 gb 533 mhz kingston marka Ram i aldım ve taktım eskisine göre çok daha iyi oldu bazı donan oyunlarda denedim eskisine göre çok daha iyi çalışıyo tabi ekran kartının değişmesi lazım 25 tl verip bilgisayarım az da olsa hızlandı :) beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim....
  • Yalnız ekran kartına fazla yatırım yapma çünkü o işlemciyle performans alamazsın.Ucuz bişeyler bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

Yalnız ekran kartına fazla yatırım yapma çünkü o işlemciyle performans alamazsın.Ucuz bişeyler bak.

nasıl bir ekran karti alayım bu işlemciye yardımcı olursan sevinirim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.