Şimdi Ara

PALİT 7300GT de ufak bi sorunum war yardımlarınız bekliyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu agp destekli sistemime uygun 2 kart arasında seçim yapmak zorundayım en geç cumartesi ye kadar alacağım ama hangisi alıyım bilmiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum

1 - saphire x1600 pro 256 mb : 170,29 ytl (kdv dahil)

2 - galaxy 7600 gs 256 mb :154,67 (kdv dahil) (bu galaxy markası nasıl bi markadır bi fikrim yok, ama soğutucu olrak zalman ın fanını kullanıyor)

başka marka model önerisi de olabilir limitim 175 ytl

lütfen arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 16 Haziran 2007; 12:13:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ghan87

arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu agp destekli sistemime uygun 2 kart arasında seçim yapmak zorundayım en geç cumartesi ye kadar alacağım ama hangisi alıyım bilmiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum

1 - saphire x1600 pro 256 mb : 170,29 ytl (kdv dahil)

2 - galaxy 7600 gs 256 mb :154,67 (kdv dahil) (bu galaxy markası nasıl bi markadır bi fikrim yok, ama soğutucu olrak zalman ın fanını kullanıyor)

başka marka model önerisi de olabilir limitim 175 ytl

lütfen arkadaşlar yorumlarını esirgemeyin

iyi günler

1650pro veya palit 7600GS sonic öneririm. Ve yazdığınız kartlardan özellikle 1600pro dan uzak durun bence, fiyatlarına göre pek de iyi bir performans sunmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marstazaman -- 5 Haziran 2007; 0:15:41 >

• 2. el almanı tavsiye ederimx1650pro ya o parayı vermeni tavsiye etmem , 2.el bulamazsan en azından son çare 7600gs yi al
  • 8500gt sonic niye düşünmüyorsun? 89 dolar gigatekte..
    düşünmemekte ısrarlı isen, 1600pro yu tercih etmemeni öneririm
  • Selamlar,

X1600 PRO - XT - X1650 PRO / 7600 farkları konusunda bilgi isterseniz aşağıdaki bağlantıya göz atabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_14176801/mpage_1/key_//tm.htm#14191022

Özellikle "X1600 PRO 12 iş hatlı (!) ama niye geri kalıyor (bazen fena fark yiyor) ve önerilmiyor" diye merak ediyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Haziran 2007; 0:47:53 >
  • 8500 veya 8600 serisine bir goz at derim. Bu devirde DX10 suz kalinmaz kardesim yaw

EDIT : pardon yaw sen AGP icin bakmisin. Neyse Sen yine de bak belki anakartina kiymaya karar verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordareon -- 5 Haziran 2007; 0:50:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

8500gt sonic niye düşünmüyorsun? 89 dolar gigatekte..
    düşünmemekte ısrarlı isen, 1600pro yu tercih etmemeni öneririm

agp istiyor arkadaş dikkat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    radeon için bi soru
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7600 gs al X1600prodan uzak dur.Ben kullanıyorum.Çok kötü.o/c olmuyo çok ısınıyo vs.o/c topiğinde 7600gs agp ile neler yapıldı bi gör.http://forum.donanimhaber.com/m_13483020/tm.htm yalnız palit 7600gs sonic olcak ok.Bu kart tam bi canavar
  • arkadaşlar palit almam birak zor çünkü fiyatı bni aşıyor 200 ytl agp destekli bi ekran kartı için bnm çok fazla

bnm bilmediğim galaxy markasının nsl bi marka olduğu yani güvenilir kaliteli bi markamı üzerinde zalman marka fanı görünce adamlar kaliteli çalışıyor kanısındayım ama sitesine girince kartın hız werilerine ulaşamdım bnde palit almak isterdim ama malum fiyatlar ortada gelen cvplar dan çıkardığım sonuç 1600 pro dan uzak durmam konusunda ama çoğu kişi de paliti öndermiş bnm cvp almak istediğim nokta ise galaxy 7600 gs nin nsl bi kart olduğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 5 Haziran 2007; 10:29:55 >
  • galaxy türkiyede çok bilinmese de kaliteli ürünleri ve farklı soğutma çözümleriyle gönül rahatlığıyla alınabilecek bi marka
  • Arkadaslar Ben İzmitteyim.Palit 7600GT,7600GS Sonic'ten daha ii olduguna göre bu kartı İstanbul'da nereden temin edebilirim.Bilen var mi?Bostanci taraflarında filan.Vatan Bilgisayara baktim da AGP7600GT yok onlarda 7600GS var cok fark yaratır mı?
  • arkadaşlar bu sitede 7600 gs ile 6600 gt nin karşılaştırılması yapılmış :http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=137&Itemid=27

büyük bi ihtimal galaxy 7600gs alıcam galiba bu werdipğim sitedeki karşılaştırmayı görünce baya bi ısındım bu karta

yanlız sorun mu diyim artık yoksa başka bişe mi bnm kasanın psu 300 watt sizce sorun yaşarmıyım

bir daha soruyorum sizce bu kart almak mantıklı mı????

• palit 7600gs sonic'i öneririm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baro55

palit 7600gs sonic'i öneririm..

walla ne yalan söliyim onca olumlu yorum okuduktan sora palit 150 ytl civarı olsa hiç düşünmeden alacağım
  • -Bu yorum, silinmiş olan X1300 sorusuna cevaben yapılmıştır. "Ne alâka?" demeyin.-

4 doku eşleme birimli (TMU), 4 noktacık işlemcili (pixel shader), 4 ROPs'lu ezik bir kart. Hız aşırtılmış SM 3.0 X600 XT diyeceğim neredeyse (yapısal fark olduğunu düşünmesem derdim :)

X1600 PRO'dan da çok kötü.

7600 GS'den sonra bundan bahsetmeniz bile hata derim.

Aslında şöyle bir ekleme yapsam iyi olacak (yen ileti yazmamı gerektirecek kadar önemli değil):

X1300'ün işlemci hızı 600 olduğundan 1600 PRO'nun 12 noktacık işlemcisinin etkisinin az olduğu durumlarda biraz öne geçtiği görülebilir (tabii PRO'nun 600 saat hızına ulaşabildiği konumuz dışında, önermediğimiz için).

Yine de genel anlamda 1600 PRO 1300'den oldukça iyidir. "Çok" demeyeyim bu sefer. Yanlış yorumlanabilir.

7600 GS ise ayrı bir mesele. Karşılaştırmak dahi hata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Haziran 2007; 0:55:48 >

• bnm anlamadığım kimi x1600 ü çok övüyor kimi 1300 daha iyi diyor tam bi çıkmazdayım yani

pcman5334 nickli arkadaş galaxy 7600gs nin pci experss modelini almış we oyunda sorun yaşamış ekran kartını değiştirip palit almış ama sorun hala dewam ediyormuş yane sorun galaxy 7600 dan kaynaklanan bişe değilmiş biraz su serpmiş oldu ama resimdeki gibi soğutma sistemi zalman değil daha küçük bi fan war dedi yabancı sitelerde we kendi sitesine bakınca gerçekten üzerinde ki fan eksanın sitesindeki fanla uyuşmuyor.

BN KESİN Bİ CVP İSTİYORUM ;SAPPHİRE 1300 PRO MU YOKSA GALAXY 7600GS Mİ

• yani buradan çıkardığım sonuç galaxy 7600

yorumların için çok teşekkkür ederim tuğer sağolasın
  • Galaxy'nin Zalman soğutuculu modelleri ve standart soğutuculu modelleri ayrı benim bildiğim. Önerim; bütçeni biraz daha zorlayıp 7600gt alman ya da 2.el 150 ytl civarı güzel kartlar var. 7600gt agpwww.eksa.com.tr de var gözüküyor. Psu gerçek 300w ise yeter.
  • ARKADAŞLAR SONUNDA fiyat olarak bana uygun yüksek performanslı bi palit modeli gözüme çarptı

http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7300GT-Sonic.html#spec

PALİT 7300 GT agp :http://www.turuncupazar.com/store/viewItem.asp?idProduct=23475

fiyat 156 ytl

kart hakkında yorum weya düşünceleriniz bide bu kartı elden alabileceğim bildiğiniz yer yada mağaza

İYİ GÜNLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 6 Haziran 2007; 22:17:27 >

• arkadaşlar bu gün okyanus bilgisayardan ( kadıköy'de) palit geforce 7300gt siparişi werdim fiyat 165 ytl

sizce nasıl bi ekran kartı we fiyat nasıl ?????????????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.