Şimdi Ara

Ram-Anakart...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir sistem topluyorum ve bi kaç konuda çelişkide kaldım yardım ederseniz sevinirim. Sistemin bi kaç parçasında karar verdim ama devamını getiremedimn bi türlü

İşlemci : INTEL - E6750 C2D
    E. Kartı: XFX 8800 gts

Ramler ve Anakart konusunda takıldım biraz.

1- Geil ya da OCZ marka 2x1024 800mhz ram almayı düşünüyorum ama bunlarda bi kaç çeşit olduğu için karar veremedim. Mesela Ocz de urban-reaper falan var farkı nedir bunların ? Sizce hangi marka daha iyi ve güvenilirdir perf. olarak ?
    2- Asusun Commando anakartına takıldım biraz sizce o kadar parayı vermek doğru mudur anakarta ? Varsa iyi performanslı bir asus anakart önerebilir misiniz ?
    3- Son olarak bu sisteme uygun ısınma prob. yaratmayacak güzel bir kasa ve psu önerebilir misiniz?

oc yapmayacağım...

önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok sağolun...

• 1-ramler konusunda oc yapmayacaksanız daha güvenilir olan kingston alabilirsiniz. ama geçen gün notebook'uma bigboy ram aldım üzerinde samsung chip vardı ucuzdu hoşuma gitti... samsung chipli bigboy'da olabilir.

2-8800 'e o kadar para veriyorsanız asus commando sizi zorlamaz. iyi bir anakarttır. daha ucuz olarak gigabyte'nin modellerine bakabilirsiniz. genelde asus'a göre daha ucuz olurlar ve oc yapmayacaksanız çok stabildir..

3-kasa konusunda ben olsam cm-stacker alırım. ama bu kadar büyük kasayı beğenmeyebilirsiniz. power olarakta fsp bluestorm2 500watt tan yukarısını alırdım
  • OCZ - 2x1 GB DUAL DDR2 800 REAPER

MSI - P35 PLATINUM
  • Kasa için, ASUS TA5A1

PSU için, ASUS POWER SUPPLY A-45GA 450W
  • sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için.

peki bu sistem için en az ne kadarlık bir psu gerekir ? 500 üzeri mi ?

Kasalarınki pek fazla değil galiba. Ayrıca kasa önerilerinizde şekli pek önemli değil. Isı ve ses problemini en aza indirgeyecek bir kasa olursa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htlr -- 21 Eylül 2007; 12:45:08 >
  • Başka kasa tavsşyesi olan yok mu :=
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.