Şimdi Ara

RAM Benchmark(Everest/AIDA64) sonuçları buraya... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
2
Favori
49.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zercx
    DFI anakart ve Geil_BH5 Winbond 2*512 DDR500 Vdimm:3.6v

Hacı bu nasıl bir ram,Tr'da satılıyormu?
  • Bu kadar zaman sonra tekrar konu aktif oldu vay bee...

@zercx ramlerin supermis yaa.herhalde DDR ın en ust versiyonu bu....Bu kadar voltaja da iyi dayanıyor yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle58 -- 12 Şubat 2009; 1:59:31 >
  • Sol tarafta görebileceğiniz sistemde henüz stok soğutucu olduğu için çok zorlamadan yaptığım test sonucu şu şekilde geldi. Bu sayılar bize ne söylüyor? DDR3'den umutlu muyuz?

RAM Benchmark(Everest/AIDA64) sonuçları buraya...
  • Umudu bırak coşmuş rakamlar,triple channel yazıyor, diyorum.İşlemcinin fsb'si yükselince neler olur düşünmek bile istemem.

• Ben de pek bi mutlu oldum rakamları gördükten sonra. Şimdilik soğutucuma güvenmediğim için uçuramadım işlemcinin hızını ama ramler zaten DDR3 1600, onladan yana sıkıntım yok, bir soğutma sistemini sisteme oturtur oturtmaz denemeler yapacağım.
  • Azcık daha zorladım, şimdilik hala stok soğutucu olduğu için camı açıp biraz soğutmaktan başka bişey yapamıyorum. Default voltajda 190*19'da stabil kaldı

Yalnız bu ram benchmark penceresinde çarpanı yanlış görmüş, neden bilmiyorum, cpuid'deki değerler doğrusu. İşlemciden de iş çıkacak gibi

• OCZ FATAL1TY 1066@1026 (ocznin 1066 da stabıl calısmayan 1066 lık ramleri)

buda gozunu sevdığım heryerınden oc askı akan eskı verıtech ramlerim

Veritech ramlerle 1300 mhz için tıklayın

su skordan sonra ocz utansın ne dıyım 1066 dıye sattığım ram bırak oc olmayı 1066 da bıle stabıl calısmıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: inshroud

Sol tarafta görebileceğiniz sistemde henüz stok soğutucu olduğu için çok zorlamadan yaptığım test sonucu şu şekilde geldi. Bu sayılar bize ne söylüyor? DDR3'den umutlu muyuz?

vay be umudum yeşerdi

• yazma değeri düşük mü sizce?
    bi de anakartım en fazla ocli 1200 mhz desteklio.sizce hızını düşürmelimiyim?

• Copy puanı yok
    1200mhz'e çıkan ramlerin nedir?
  • evet yok nedense sanırım programın eski versiyonu olduğu için.yenisinin cracki yok malum

1200 olan ramler kingston 1066 mhz.
  • L1 ve L2 cacheta ilginç değerler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 6 Mart 2009; 12:31:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMRES754

L1 ve L2 cacheta ilginç değerler var.

1300 Mhz de 4-4-4-12 olarak bir sonuç da ekleyebilir misin? L1 ve L2 deki ilginç olan değer nedir? Bana normal geldi...

Bende yeni intel sistmimde yaptığım son değerleri ekleyeyim bari...

DANE-ELEC marka 2*512 Mb 667 Mhz ram @ 1538 Mhz 5-5-5-15 timing % 130 OC...

1538 Mhz 5-5-5-15 de FSB:DRAM 3:5 ile

1071 Mhz 4-4-4-12 de FSB:DRAM 1:1

• yani ilginç derken senin ram 768mhz gibi bi değerde benim 500 mhz de çalışıyo ama L2 cacheları birbirine yakın
    testin paramatreleri neler daha kavrayamadım neyse.
    sen söledikten sonra 10 denememde de ramleri 1300 4-4-4-12 de açamadım onun yanında 1230 civarıda açamadım bi ayar sıkıntısı var.
    bende profilde yazan değeri değiştirdim gerçeğe gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 15 Mart 2009; 14:14:56 >
  • Biostar T690G gücü

• benim everest te trial yazıp duruyor,nasıl gözükecek değerler lütfen pm
  • @EMRES754 L1 ve L2 işlemcinin cache ile alakalı. Bunun ram ile bir alakası yok. İlk değerler ram in performansını gösteriyor.

@fatihcanery everestin trial versiyonunu kullandığın için oralarda TRIAL yazıyor. Bunun yazmamasını istiyorsan bütün yazılımlarda olduğu gibi satın alacaksın... Diğer yöntemleri de artık sen araştır...
  • bunlarda benim kalas ram ler

• acemi biri olarak ilk denemem,sizce değerler iyimi?? ram Corsair Dominator CM2X2048-8500C5D..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgkhn01 -- 26 Mart 2009; 2:11:15 >
  • @sgkhn01 değerlerin normal. Bu ramler ile frekans olarak çıkabildiğin maximum değer bu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.