Şimdi Ara

RAM Benchmark(Everest/AIDA64) sonuçları buraya... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
2
Favori
49.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eagle58

@sgkhn01 değerlerin normal. Bu ramler ile frekans olarak çıkabildiğin maximum değer bu mu?

daha yukarısını denemedim,aslına bakarsanız biosta detaylı olarak hangi değerleri ne yapacağımı bilmediğim için
    biosa restart yaptıra yaptıra bu değerleri buldum.
  • AMD 4400+BRISBANE HI-LEVEL 800MHZ

RAM Benchmark(Everest/AIDA64) sonuçları buraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupermanPrime -- 30 Mart 2009; 0:27:21 >
  •  RAM Benchmark(Everest/AIDA64) sonuçları buraya...

araştırmama rağmen sorunu bulamadım.
    aynı donanımlara sahip kişiler çok daha yüksek sonuç elde ediyor overclocksuz bile.

bende yanlış olan nedir birisi bakıp söyleyebilir mi?

ramler ocz platinum 2x2 1066mhz
  • buda benden

• hehe aynisini ben de yapmistim sempron gostermistim milletin skor gosteresi kalmamisti.hizi daha dusuk ama puanlar daha yuksekti onceki sayfalarda bulabilirsin.

neyse ben nazar boncugu olsun diye bir phenomII skoru gostereyim.

• sonuçlar nasıl?ramler imzada

http://img23.imageshack.us/my.php?image=cachememd.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 9 Mayıs 2009; 20:43:40 >
  • Bunlar da benim günlük sonuçlar

1333MHZ DDR3 5 5 5 15

1600 MHZ DDR3 6 5 5 16

FSB artırarak daha yüksek sonuçlar alınabiliyor fakat o zaman ASUS'un EPU yazılımı pasifleşiyor ve kullanılamıyor. Çok kullanışlı bir yazılım olduğu için sadece çarpanı artırıp FSB autoda bırakıyorum ve timinglerle oynuyorum biraz. Böylece günlük kullanım için çok güzel değerler elde edilebiliyor. Download yapacağım zamanlar EPU'yu Max Power Saving moda geçiriyorum ve tüm sistem toplam 50Watt güç çekiyor, yani gerçekten kullanılası bir yazılım EPU Yine de ufak FSB artışlı bir sonuç koyuyorum şimdi

240 FSB

Yeni sonuçlarım;

Biraz uçuk

Bu da biraz azıtmışı North Bridge Clock Dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 13 Ekim 2009; 13:07:22 >

• Bu da benim değerler ancak işlemci ısısı 65 lere çıkıyor. İşlemci soğutusu aldım onu takıp tekrar test edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibay162 -- 13 Haziran 2009; 0:17:51 >
  • buda benim ocz reaper 2*2 gb liklerim. nacizane puanları. oc miktarını göz önünde bulundurmanızı rica ederim. 1122 mhz de işlemci Q9650 4.2ghz de stabildir aslında dahada gidebilir belkide c6 ya geçmek istemiyorum

• kingstone hyperx 1066

yazma hızı neden düşük bilen varmıdır ya copyalama uçmuş yazma düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupermanPrime -- 14 Haziran 2009; 10:30:55 >

• ,Benim sonuçlarda bu şekilde çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 14 Haziran 2009; 23:54:33 >

• arkadaslar elimde kingstonun en dandiklerinden 800 lük 2 adet 1gb remi var.
    ekran kartım hd4830 işlemci ve rem deyerleri resimde oldugu gibi. işlemci 3600 civarındayken skor daha yüksek lakin 1 saat stabil kalabiliyor sistem.
    o yüzden en stabil deyerler bu adım adım buldum. sorunum bu remleri biras daha kızdırmaya gerek varmı sizce? 380 hmz e 1.9 v de çıkıyor 5-5-5-18 deyerlerde, acemi bi oc ci oldugum için tavsiyelerinize ihtiyacım var. bu arada sprit read kapalı. açıkken çok daha düşük skor alıyorum. onuda burda gördümde yaptım :) bilmiyodum şahsen.
    birde crysiste ekran kartını 690 - 1115 deyerine alınca bir süre oynuyor sonra hataraporu veriyor, sizce ekran kartındanmıdır yoksa diyer bileşenlerin oc deyerlerindenmidir? benim bildigim bu kart bu deyerlerde çok rahat çalışabiliyor bende neden çalışmıyor anlamadım ?
    ve son olarak coler masterin
    NV-690C NVIDIA EDITION 700W nVIDIA SLI UYUMLU PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA
    kasasını almak istiyorum
    ve 4 GB (2x2) KIT 1066MHZ DDR2 DOMINATOR FANLI RAM ini almak istiyorum. sizce resimde görünen bu sisteme bunlar nasıl gider ve bu kasadaki 700 w lık psu 2 adet 4830 cross u kaldırırmı ? %70 verimlilik veriyomus sanırım.
    yorumlar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercan77 -- 12 Temmuz 2009; 13:36:58 >

• Ne Kadar Konunun En Yüksek Skorunu Almaktan Rahatsız Olsamda

• puanlarınız çok düşük :S
    Benim ramler 667@780 1.95v pc5300 ama sizden sonuçlar iyi.Birde 850 mhz'e getirdiğimde 9000~10000 alıyor.Fakat 2,20v istiyor.üzerinde soğutucu yok.
  • Hayde...

Bende ramlerim düşük puan alıyor diye can sıkıyordum. Benim işlemcim (q6600 varken def herşey) bazı arkadaşların oc ile aldığı sonuçları geçiyor.

Kaldı ki e8400 4 ghz ile 95** civarı okuma yazma alıyorum. Şimdi bu sonuçları görünce, şaşırdım açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.