Bildirim
ram - cpu bilgileri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
www.cpuid.com adresinden cpu-z programını indirebilirsim ramlerinin değerini de aynı cpu-z programıyla bulabilirsin ayrıca anakartın ve diğer şeyler hakkında da ayrıntılı billgiler verir ram değerine bakmanın en kolay yolu bilgisayarım a sağ tıklayıp özellikler demektir aynı zamanda işlemcini ve hızını da buradan görebilirsin -
sıcaklık konusunda ise speedfan programını indirebilirsin google da "download speedfan" die arat çıkar bir sonuç elbet zaten işlemcin çok eski bişii değilse sıcaklık 80 dereceyi geçtiğinde otomatik olarak kendini kapatması lazım o sıcaklık eşiğini kullanıcı ayarlıyabiliyormu bilmiyorum yani hiç denemedim ama büüyk ihtimal bios daki hardware monitör bölümünde ööle bir ayar olması lazım -
işlemci sıcaklığının nerde olduğunu göremedim -
cpu-z de işlemci sıcaklığı olmaz işlemci sıcaklığı için speedfan programı lazım aynı zamanda işlemcinin ne kadarının kullanıldığını da veriyor dediğim gibi google dan "download speedfan" diyip aratırsan blursun bulamazsan senin için upload ederim aynı zamanda işlemci sıcaklığını biostan da bulabilirsin ama pratik olmaz en iyisi speedfan -
bende onu diyorum speed fanın neresinde yazıyor indirdim ama ya bulamadım nerde yazdığını yada buldumda anlamadım -
genelde en yüksek sıcaklık işlemciye aittir -
gönderdiyin resim anlaşılmıyor
ama anladığım kadarıyla
temp1
temp2
temp3
hdo
core
peki bunların hangisi nedir
ve önlerindeki ateş , ok , okey işaretleri nedir ne anlama geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt40_ditroit -- 8 Ocak 2007; 14:33:08 > -
bunlar ne anlama geliyor bilen yokmu? -
hocam kaldır speedfan programını hiç bişey anlayamaz hiç biişine yaramz bi programdır everest i indir kur her soruna cevap orda tıkla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X