Şimdi Ara

RAM ekleme (Dizüstü PC için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özelliklerini aşağıda belirttiğim dizüstü bilgisayarımın belleğini yükseltmek istiyorum. Resimde de görüldüğü gibi, şu an Slot#2'de, 667 Mhz Samsung RAM var. Piyasada bunun aynısına rastlayamadım. Şimdi bu belleği çıkarıp, yerine 2 adet, 4'er GB Kingston marka (1333 Mhz, DDR3) bellek takabilir miyim? 1333 Mhz DDR3 bellekler benim sistemimde de sorunsuz kullanılabilir mi?

Teşekkürler...

• resim büyümüyor son slotta görünen 667mhz mi öyle ise 2 ile çarptınmı anakartın 1333mhz destekler anlamına gelir.resim büyümüyor ama bulanıkta olsa ram kısmınd ddr3 yazıyor max 667 yazıyor 1333mhz ye kadar ram takabilirsin
  • Evet, 667 yazıyor. Resmi büyük görmek için üstüne sağ tıklayıp "resme bak" diyebilirsiniz.

İki adet de slot var bilgisayarımda; biri boş. Mevcut olan 667 olanı çıkarıp. Her iki slota da 1333'lük DDR3 takmak istiyorum.

Bu durumda aşağıdaki 4 GB (1333 Mhz, DDR3) RAM'den 2 adet alsam, sorunsuz kullanabilirim değil mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-kvr1333d3s94g-4gb-tek-modul-1333mhz-ddr3-cl9-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44622

• evet aynen öyle sağ tıkladım dediğini yaptımda o seçenekler mevcut deği maalesef ondan açamadım.takabilirsin 1333mhz ddr3 olması kafi
  • Çok teşekkür ederim vercenik 53
  • yanlış mı görüyorum yoksa zaten bi slotta 4gb var mı?
    üzerindeki ram'den bir tane daha alın 8 gb olsun niye çıkartıyorsunuz ki?

mevcut olan 667 dediğiniz zaten 1333mhz'lık ram. ddr3 1066'dan başlıyor, 667 olmasının imkanı yok.
    sizin ram'iniz 1333, boşuna çıkartmayın. illa da 8gb ram olsun diyorsanız bir tane daha alın 4gb 1333mhz ram, rahat rahat kullanın.

ekleme, samsung yanına kingston taksanız çalışmaması için pek sebep yok. internet alışverişi yapıyorsanız 7gün içinde iadeden faydalanabilirsiniz çalışmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 21 Eylül 2011; 5:21:09 >
  • sanalmarketimin kampanyalı verdiği msi cx640 laptopda 2gb ddr3 samsung ram vardı.
    gittim vatandan bi 4gb corsair tek modül aldım, kullanıyorum. 1066,1333 mhz olması çok bir fark yaratmayacağı için önemli değil.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmso4gx3m1a1333c9-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=51699

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    PC için hangi işlemci?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz kafam karıştı. CPU-Z adlı programdan aldığım ekran görüntüsünde 667 yazıyordu. Çok iyi bilmiyorum. Daha okunaklı olarak tekrar koydum şimdi resmi. Şu an kullandığım RAM 1333? Öyle mi?

• ddr ddr2 ddr3 ramlerde gercek saat hızları 2 ıle carpılır ramınıuz yazıldıgı gıbı 4gb ddr3 133mhz cl9 aynı kapasıtede 1tane daha alabılırsınız samsung olmasına gerek yok
  • Teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.