Şimdi Ara

Ram ekleme konusunda yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evdeki bilgisayara yeni ram ekleyeceğim.Ramlerin cl değerleri ve frekanslarının tutması yeterli olur mu? Yoksa marka model her şey tutmalı mı?

• Kardesim bendede boyle bi sorun vardi bilincsizce gittim ram aldim mhzleri uyumsuz cikti biosdan voltajlarini degistirdim sorun cozuldu ve tekrar eski haline yani auto yaptim ve suan hic sıkıntısız kullaniyorum. Ama ayni marka ayni mhz kisaca herseyi birbirine uyan ramler al ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frekansları aynı olsun yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram'leri DDR sürümüne göre seçmeniz yeterli olacaktır. Zaten DDR2 destekleyen bir anakarta DDR3 takamazsınız. Ancak maximum performans için MHz değerlerinin aynı olması fena olmaz. Bunun yanında 1600 MHz bir ram'i 1333 MHz destekleyen bir anakartta, 1333 MHz değerinde kullanabilirsiniz.
  • öncelikle cevaplar için teşekkür ederim.

Kingston 2gb ddr2 800mhz cl6 ram ile hi-level 2gb ddr2 800mhz cl5 veya kingstonun 800mhz cl5 rami sorunsuz şekilde kullanılabilir miyim veya siz hangisini tavsiye edersiniz?
  • Mümkünse aynı marka-model olması tercih edilir.Fakat cl ve frekans değerleri aynı olduğu sürece bazı istinalar hariç çalışır.Zaten sizin ramin cl değeri alacağınız ramleren daha yüksek.Sıkıntı çıkmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAM öneri ve tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.