Şimdi Ara

Ram fiyatları artacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ram fiyatları artacakmış özellikle yılbaşından sonra bilgisi olan varmı

• Kim dedi, nerede yazıyor?

Benim de aklıma gelmedi değil bu durum. Fiyatlar çok ucuz şuan, acaba birden yükselir mi diye düşünüyordum bende.

Kaynak varsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 21 Aralık 2011; 20:12:20 >
  • Pclabs.com okudum
  • yukselıcekse satamadıgım ramlerı, barı satıstan kaldırayım bende
  • hdd zammında yapamadığım karı ramde yapayım bari,varımı yoğumu ramlere yatırayım
  • Zaten uzun süre gitmez bi ucuzluk. Yılbaşına Vatan indirimiyle kapayım bari 2x4

http://www.pclabs.com.tr/2011/12/21/dikkat-ram-fiyatlari-onumuzdeki-aydan-baslayarak-yukselecek/
  • sel falan bahane kitleyecekler millete ramleri pahalı fiyattan
    hdd de yapıyolar sıra ramlere geldi
  • Yakında Anakartlar Ekran Kartlarıda Uçar Yakındır Nası Olsa Bahane Hazır
  • Önce stok yap sonra bir bahane üret zamlı fiyattan sat.İyi buldular bu yöntemi.
  • vazgeçeçem bu işlerden ya ucuz ram vardı odamı zamlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

vazgeçeçem bu işlerden ya ucuz ram vardı odamı zamlanacak

he canum öyle.
  • Bizim çakal satıcılarımız da, önceden zamsız fiyata aldıkları ürünlere de zammı yapıştırırlar.
  • Şöyle bir örnek vereyim.Bundan yaklaşık 2 sene önce yeni anakart aldım haliyle ramleri değiştirdim. 2x1gb ocz fatality ram aldım ama anakartla uyum problemi çıktı neyse vatana geri verdim başka marka alayım dedim yok 2x2gb önerdiler 90TL daha verdim toplam 178TL 4 gb ram aldım neyse şöyle 1-2 ay geçti dedim acaba ram fiyatları ne oldu aldığım ramde kazık mı yedim derken birde ne göreyim benim ramlarin fiyatı 350 TL olmuş ve diğer ram fiyatları da uçmuştu.Böyle bir haber çıkıyorsa aslı vardır.Zaten şöyle piyasa bakarsanız bir çok modelin artık stoklar da olmadığını görürsünüz.Anlattığım olaya istinaden gittim dün ihtiyacım olmamasına ve anakartımın desteklememesine rağmen 2x4gb ram aldım
  • stok yapalım :D
  • Hiç aklımda yoktu ama geçen hafta internette gezerken uygun fiyata bulunca 2x4gb almıştım. Tam zamanında almıştım demekki. Aldığım ram su an hem stoklarda gözükmüyor hem de fiyatının artacağı söyleniyor.
  • şu an cidden ucuz ama fiyatlar bence de artabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.