Şimdi Ara

Ram ihtiyacı olan var mı? Kingston 8gb (2X4) ddr3 171 TL (GOLD) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
2.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen bence konuyu bir anlamaya calıs verilen linkte 2x ürün var. Sen tek 8 gönderiyorlar diyorsun yorumda öyle yazdığı için. tek 8 sayfasına girip bakarsan stok olmadığını görürsün diye bende o linki gönderdim. Stok olmadığı içinde gönderemezler tek 8 gb.
  • Çok eski ramlar 1600hz CL9 1.65v değeri en fazla 110 -120 tl

Sıfır 1.5 ay önce 220 tlye aldım
    8GB (4GBx2) Kingston 2400hz KHX24C11T3K2/8X
    2400MHz, CL11 1.65V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 28 Temmuz 2014; 15:05:56 >
  • Omur boyu garanti dediklerine bakmayin. Oradaki mantik şu. Misal ramlere sanayi odasi veya firma tarafindan 10 yil omur biciliyor. Adamda satarken omur boyu garantili diyor. Yani kendi bictigi omru kadar garanti veriyor. Torunlariniza ve diger nesillerinize kadar degil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Çok eski ramlar 1600hz CL9 1.65v değeri en fazla 110 -120 tl

2400MHz, CL11 1.65V

CL11 olduğu icin fiyati duşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

quote:

2400MHz, CL11 1.65V

CL11 olduğu icin fiyati duşük.

2400hz de cl11
  • arkadaşlar veriyolu hızı falan hikaye ben de aldanıp zamanında 133 lükler varken 1866 lık aldım bi ton para saydım ama performansta %5 bile etki etmiyor.

1600 mhz iyidir 8 den fazlası normal kullanıcı için yine fazladır fazlası yerine ekran kartınızı güçlendirin derim.
  • Aldık bakalım inş sakata gelmeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

arkadaşlar veriyolu hızı falan hikaye ben de aldanıp zamanında 133 lükler varken 1866 lık aldım bi ton para saydım ama performansta %5 bile etki etmiyor.

1600 mhz iyidir 8 den fazlası normal kullanıcı için yine fazladır fazlası yerine ekran kartınızı güçlendirin derim.

Aynen ramlerde mhz değerlerinin pek önemi yok. Bir ara çok araştırmıştım dişe dokunacak bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

arkadaşlar veriyolu hızı falan hikaye ben de aldanıp zamanında 133 lükler varken 1866 lık aldım bi ton para saydım ama performansta %5 bile etki etmiyor.

Nasıl fark yok.Ana kartınız ne.Ana karttan oc yaparak zaten o değerlere ulaşacaksınız.Ana kartını desteklemesi lazım.
  • 8 gb tek slotlu hi level ramleri 180 tlye bulmak mümkün. 2 slotu harcamaya değmez.

diğer özellikleri veriyolu hızı vs. farkettirmiyor. ramim kaliteli kalitesiz farkı pek yok...
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    Çift slot olunca bellek bant genişliği ikiye katlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _999_

Çift slot olunca bellek bant genişliği ikiye katlanıyor.

biliyorum ama bu ürünü almadan önce mutlaka rami vardır zaten bilgisayar sahibinin.

çoğu anakartta 4 tane ram slotu var. işlemci soğutucusu kullanıyorsanız 3 slotunuz kalıyor. 2 tanesini bu ürün için harcamak mantıklı değil.
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    Evet eski ram'leri satması zor oluyor herkes güncellediği için.

Fırsat bulmuşken kaptım ben de haber verenlere teşekkürler.

• sipariş verenlerin durumu nedir ?? ayın 27 sinde gece verdim siparişi ama durum hala aynı. " ödemenizin onayı bekleniyor "
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

sipariş verenlerin durumu nedir ?? ayın 27 sinde gece verdim siparişi ama durum hala aynı. " ödemenizin onayı bekleniyor "

bankalar vs kapalı olduğundan 3D ile ödeme yapmadıysanız öyle gözükür
  • quote:

2400MHz, CL11 1.65V

Bu fiyatlarda insanların frekansı ve voltajını düşünebileceğini zannetmiyorum.Namuzsuz ram üreticileri durduk yere ramlerin fiyatlarını %300 arttırdı.Hani DDR4 ramler piyasada olsa teşvik etme amaçlı olsa neyse diyeceğimde.Güzel kâr ediyorlardır şimdi.Zaten öncesinde de ediyorlardı şimdi %300 daha fazla ediyorlar.
  • Evet dostum bendede ödemenizin onayı bekleniyor şeklinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Ben tee 3 sene önce 4 gb 40 liraya almıştım ddr3 1333 , noldu bu ram fiyatlarına bu kadar

Aynen ram fiyatları uçmuş. Geçen sene forumda gskill 4gb ddr 1333 soğutuculu rami 30 tlye almıştım demekki şuan kasadan çıkarsam 3 katı fiyatına gideri var. Ulan altına gelmiyor bu kadar zam ne işse sürekli fiyatları şişiriyorlar.

Bi bitmediniz gitti yılolmuş 2014 benzin olmuş 5.12 siz hala rame laf atıyorsunuz :-) 2009 yılında 2.90dı buarada ozman benzin alıp depolasaydik şimdi 5 tl den satardık

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

quote:

quote:

Ben tee 3 sene önce 4 gb 40 liraya almıştım ddr3 1333 , noldu bu ram fiyatlarına bu kadar

Aynen ram fiyatları uçmuş. Geçen sene forumda gskill 4gb ddr 1333 soğutuculu rami 30 tlye almıştım demekki şuan kasadan çıkarsam 3 katı fiyatına gideri var. Ulan altına gelmiyor bu kadar zam ne işse sürekli fiyatları şişiriyorlar.

Bi bitmediniz gitti yılolmuş 2014 benzin olmuş 5.12 siz hala rame laf atıyorsunuz :-) 2009 yılında 2.90dı buarada ozman benzin alıp depolasaydik şimdi 5 tl den satardık

Bitmeyen sizsiniz. Fırsatçıları kollayın bakalım nereye kadar kollayacaksınız. Adamların aldıkları fiyat eskisine göre en fazla +1 ama sattıkları fiyat eskisine göre +60-70. Yıl olmuş 2014 hala bu taşdevri kafaları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

quote:

quote:

Bitmeyen sizsiniz. Fırsatçıları kollayın bakalım nereye kadar kollayacaksınız. Adamların aldıkları fiyat eskisine göre en fazla +1 ama sattıkları fiyat eskisine göre +60-70. Yıl olmuş 2014 hala bu taşdevri kafaları.

hocam bunu bizim teknoloji mağazalarının yaptıgına eminmisiniz? yabancı allışveriş sitelerindede fiyat aynı? kdvsi ve kar oranı hariç

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.