Şimdi Ara

ram konusunda yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde asus a52f laptop var.üzerinde 2 gb 1333 mhz+1 gb 1066 mhz olmak üzere toplam 3 gb ram var.ramlerin veri yolunun farklı olması sizce normal mi?ben 1 gb rami söküp yerine 4 gb 1333 mhz ram alsam sorun olur mu?yoksa sadece 2 gb 1333 mhz mi almalıyım?bir de intel hd ekran kartımı değiştirme şansım oluyor mu?bu iki konuda yardımlarınızı bekliyorum.saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin186 -- 29 Şubat 2012; 20:42:13 >

• http://usa.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/A52F/#specifications

buradaki senin laptopsa bu listeye göre 2x4gb destekliyor. 4gb takabilirsin

laptopun işlemci modeli nedir... i3 mü i5 mi ?

ayrıca normalde ekran kartı değiştirme şansın yok.
  • işlemcim i3.
  • abi peki 2 gb olan ram kalsa, diğer 1 gb olanı değiştirsem olur mu?yoksa takım olarak mı değiştirmeliyim.üzerindeki ram markası hynix görünüyor.marka önemli mi?başka bir marka alıp taksam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin186

abi peki 2 gb olan ram kalsa, diğer 1 gb olanı değiştirsem olur mu?yoksa takım olarak mı değiştirmeliyim.üzerindeki ram markası hynix görünüyor.marka önemli mi?başka bir marka alıp taksam olur mu?

yükseltmek istiyorsan 1 i sök 4 ekle toplam 6 olur... i3 için yeterli zaten... ya da 2+2 yap 4 de kötü değil...

marka farketmez de laptop özelliklerinde 1066 destekli görünüyor... sen de 1333 kullanıyorsun sanırım, yine 1333 alırsın sorun olmaz kolay kolay.
  • bu orjinal bu şekilde geldi.2 gb 1333+1 gb 1066 ram takılıydı.ilk başta pek dikkatimi çekmedi.1066 mhz olan rami ekran kartı için olduğunu düşündüm.bana bu haliyle çok verimsiz gibi geliyor.çok basit oyunlarda mavi ekran hatası veriyor.everest(yeni adıyla aida64)programını açınca bile bazen donup kalıyor.reset atmak zorunda kalıyorum.
  • Eğer fabrika çıkışı 1333+1066 olarak geldiyse ciddi anlamda saçmalamışlar. 1 Gb olanı söküp yanına 4 Gb ekle bence de.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmso4gx3m1a1333c9-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=51699
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd hakkında yardım
    11 ay önce açıldı
    OvercLocK için YARDIM.
    16 yıl önce açıldı
    Laptop Ram Desteği Hakkında ?
    23 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence de saçma olmuş.verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.4 gb daha ekleyip 6 gb olarak kullanacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.