Bildirim
Ram markaLarı ÖnemLi mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sana nasıl desem yani arada büyük uçurumlar olmaz tabikide bunu anlayamazsın bile jvc ile sony arasındaki kalite farkı neyse kingstonla arasındaki farkta böyle birşey açıklayıcı oldumu bilemiyorum. -
ama az önce bi ram vardi benim diğer pc nın onun ramını bu pc ye takıcaktım uymadı ?? -
quote:
Orjinalden alıntı: SonayiLmaz1
ama az önce bi ram vardi benim diğer pc nın onun ramını bu pc ye takıcaktım uymadı ??
Ram türleri farklı olmasın ?
DDR - DDR2
Aynı tür belleklerse (ddr veya ddr2) ve frekansları farklı ise taktığınızda uyumsuzluk sorunu olabilir. Taktığınız belleklerin frekansları aynı mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 8 Eylül 2007; 15:05:12 > -
bende oem 512 ddr400 vardı veritech 512mb ddr400 aldım fakat dual çalışmadı. neden olabilir? -
ram den falan pek anlamam şuan pcmde olan ram cok küçük duruyo onun yanında yani diğeri daha uzun -
ArkadasLar yani az önce baktım benim Ram DDR2 Şimdi Gitsem Kingston DDR2 RAm ALsam Benim Diğer Oem Ram in yanına koysam Bi sorun olmaz dmi ??? -
quote:
ArkadasLar yani az önce baktım benim Ram DDR2 Şimdi Gitsem Kingston DDR2 RAm ALsam Benim Diğer Oem Ram in yanına koysam Bi sorun olmaz dmi ???
Oem olan Ram DDR2 mi ? -
sanırım öleydi.. -
Ya arkadaşlar benim ufak bi sorunum var ben bu forumlarda nasıl yeni konu açacağım bana yardımcı olur musunuz? Bi türlü nereden yeni konu açacağımı bulamadım da...
Bu arada şimdi benim pc 1gb ddr2 667 mhz rama sahipti gittim son aldığım ramin aynısından birtane daha aldım 2 gb ddr2 667 ram oldu... fakat şimdi bunlar nasıl dual oluyor dual olunca ne faydası var olmazsa ne olur arkadaşlar bu dual ne? allah için çözemedim gitti bilgisayarımı ben kendim topladım her parçasını ben taktım ama dual ne demek ne işe yarar bilmiyom yaa...
Şimdi 2gb ddr2 667 mhz ram görüyor sistem... bunun dual olup olmadığı nerden belli olur biyerlerde dual diye bi yazı falan mı çıkması lazım? bu arada benim ramlar VT marka Everest ultimate ile stres testi yaptım bütün gece açık kaldı cihaz herhangi bir sorunla karşılaşmadım ısısı falan gayet makul 42-43 derece falan görünüyor... İyi mi ? oc falan yapmadım tabiii
-
quote:
Orjinalden alıntı: 007Fatih
quote:
ArkadasLar yani az önce baktım benim Ram DDR2 Şimdi Gitsem Kingston DDR2 RAm ALsam Benim Diğer Oem Ram in yanına koysam Bi sorun olmaz dmi ???
Oem olan Ram DDR2 mi ?
ewet kardeş oem DDR2 NEden uymadı benım pc Ye Yoksa Yeni takacagım DDR Diyem i ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Boracalin
Ya arkadaşlar benim ufak bi sorunum var ben bu forumlarda nasıl yeni konu açacağım bana yardımcı olur musunuz? Bi türlü nereden yeni konu açacağımı bulamadım da...
Bu arada şimdi benim pc 1gb ddr2 667 mhz rama sahipti gittim son aldığım ramin aynısından birtane daha aldım 2 gb ddr2 667 ram oldu... fakat şimdi bunlar nasıl dual oluyor dual olunca ne faydası var olmazsa ne olur arkadaşlar bu dual ne? allah için çözemedim gitti bilgisayarımı ben kendim topladım her parçasını ben taktım ama dual ne demek ne işe yarar bilmiyom yaa...
Şimdi 2gb ddr2 667 mhz ram görüyor sistem... bunun dual olup olmadığı nerden belli olur biyerlerde dual diye bi yazı falan mı çıkması lazım? bu arada benim ramlar VT marka Everest ultimate ile stres testi yaptım bütün gece açık kaldı cihaz herhangi bir sorunla karşılaşmadım ısısı falan gayet makul 42-43 derece falan görünüyor... İyi mi ? oc falan yapmadım tabiii
iyikide konu açmayı bilmiyosun böyle bir soru için konu açılmaz bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X