Bildirim
Ram Önerisi
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Walla Kinstondan şaşma derim şahsen -
düşündümde biraz abarttım heralde aslında başka iyi markalarda var yani araştır bence markaya para verme fiyat/performans onemini unutma. -
kingstonun adıı var sen sistemini soylleee ben sana alacagın ramiii -
kesinlikle twinmos 2*512 400mhz cl 2.5 -
Twinmos 512Mb cl2.5 hem fiyat , hem performans yönünden en iyilerinden şuan... -
bende kıngston var.
heran deiştirebilirim -
paran varsa twinmos al cok memnun kalacaksın -
kıngston
çoğunluğun tercihi
sorun istemiyorsan -
Türkiyeye gelen Kingstonlar Avrupadakilerden farklı kaliteleri düşük eskisi gibi değil.Orjinal Twinmos al Twinmosun 2 çeşidi var çipine dikkat et. Twinmos Twinmos al Birde Twinmos/Mtec var onlar herhangibir oem rem performansında.Twinmos/mtec mi Kingston mu dersen Kingston -
quote:
Orjinalden alıntı: tomahawk
Türkiyeye gelen Kingstonlar Avrupadakilerden farklı kaliteleri düşük eskisi gibi değil.Orjinal Twinmos al Twinmosun 2 çeşidi var çipine dikkat et. Twinmos Twinmos al Birde Twinmos/Mtec var onlar herhangibir oem rem performansında.Twinmos/mtec mi Kingston mu dersen Kingston
-
@tomahawk twinmos /twinmos chip olanlar en fazlakac w yiyor. 2.85v versem bişi olmaz dimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 3 Ocak 2005, 20:29:18 > -
kingstone cl 3 ile twinmoss cl2.5 alabiliyorsun.
benim tercihim de twinmoss. benim kullandığım çipleri twinmoss 50D olanı. Çok memnunum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X