Şimdi Ara

Ram Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G3258 işlemci h81m p33 anakartım var 2x4 1600 ram var işlemcim 1333 kadar destekliyor ama ramı 1444 yapabiliyorum yaparsam herhangi bir sıkıntı olurmu voltaj da vermelimiyim ?

• Öncelikle işlemciyle beraber oc yaparsan sıkıntı olmaz.Ocyide birden istediğin çarpan miktarına getirme 2 şer 3 er arttır her artırdığında sistemi başlat windowd ortamında burn testleri yap nezamanki mavi ekran yada sistemde donma oluyor o vakit voltaj vermeye başla gram gram,overclockla ilgili tonla bilgi var bloglarda netler de araştır bunları,elindeki ramlari kaça çıkarmışlar,birde her işlemci ram tamamiyle farklıdır,sendeki işlemci atıyorum 5ghzye çıkabiliyordur başkasındaki aynı işlemci 4.2 de stabil duramıyordur,oc yapmak düz vites araba gibidir.hissederek yapmak lazım.Rasgele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet85213 -- 17 Mayıs 2017; 18:37:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon

Öncelikle işlemciyle beraber oc yaparsan sıkıntı olmaz.Ocyide birden istediğin çarpan miktarına getirme 2 şer 3 er arttır her artırdığında sistemi başlat windowd ortamında burn testleri yap nezamanki mavi ekran yada sistemde donma oluyor o vakit voltaj vermeye başla gram gram,overclockla ilgili tonla bilgi var bloglarda netler de araştır bunları,elindeki ramlari kaça çıkarmışlar,birde her işlemci ram tamamiyle farklıdır,sendeki işlemci atıyorum 5ghzye çıkabiliyordur başkasındaki aynı işlemci 4.2 de stabil duramıyordur,oc yapmak düz vites araba gibidir.hissederek yapmak lazım.Rasgele

İşlemciyi 4.2 350 voltaj verdim sıkıntı olmuyor sıcaklıgıda normal ama 4.3 yapınca mavi yiyorum ama ram bıraz farklı işlemci 1333 destekliyor yazıyor sitesinde 1444 çeksem ramı işe yararmı yoksa bosamı yapmış olurum

• ahmet85213 A kullanıcısına yanıt
    İşlemciye oc yaptığında,eğer otomatikde bırakırsan ram mhzde artar.

• İşlemci nedir bu arada,çokda kasmaya gerek yok 1333de kalsın dediğim gibi,işlemciye yüklenirsen daha çok performan alırsın.

• xmp modu varsa açın 1600mhz çıkması lazim yada elle 1600mhz seçin el ile manuel ram değerlerini girin hocam!
    Ayni işlemci bende kullanıyorum 4.6ghzde ve ramleride 2400mhz overclockladım

Ram Overclock

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 overclock..
    16 yıl önce açıldı
    ram
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.