Şimdi Ara

RAM Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçenlerde Call of Duty Advanced Warfare indirdim faka benm pcmde 4 gb Hı-Level 1600MHz ddr3 RAm Vardı ve en az 6 Gb RAM olması gerekiyormuş ve ben de bi tane daha 4 Gb lık aynı RAM den aldım fakat ramı takıyorum pc açılmıyor yeni aldığım RAMi tek takıyorum yine pc açılmıyor sorum şu yeni aldığım RAM bozukmudur yoksa başka bi olaymı var yardımcı olursanız sevinirim

• Arkadaşlar yardımcı alacak birisi yok mu???
  • brkmsal kullanıcısına yanıt
    hocam tek başına taktığında da açılmıyorsa yeni adlığın ramde sorun var demekki.Değişim yaptırmalısın.
  • Yeni aldığın RAM'i tek takıp çalıştırmayı dene.Ayrıca anakart modelin nedir?
  • saol hocam cvbın için yarın ilk iş değişime yolliyim en iisi
  • Tek denedim MSI 970a-g43 modeli anakartımın tek tek 4 slotta denedim yenisini ekrana bios görüntüsü bile gelmiyor eskiside aynı marka hata bi sıkıntı olmasın die aynı internet sitesinden aldım ama sorunlu ram yolladılar bu sefer anlaşılan
  • brkmsal kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen arızalı.Bu arada Hi-Level güvenilir bir marka değil.Bence hazır eliniz deymişken değiştirin RAM'lerinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslanınKutusu -- 4 Aralık 2014; 23:22:37 >
  • valla bende kingston takım dedim ama tuzlu olunca böle oldu nese artık geleni yollayıp yenisini bekliyecez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.