Şimdi Ara

Ram Problemi Asus P5B anakartta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır kullandıgım bi sistemim var e6300, asus p5b, 2x1 kingston 667mhz, bugune kadar hiç hatasız takılmadan kasmadan çalışıodu son 1 aydır açılırken çakılıo oynarken kasma falan yapmıo sadece açılışta yapıo..açılmıo

şimdi olay şu 4 slot var ramin brini taktımmı 4 slotta da sorunsuz çalışıo hiçbişi yok

diğer rami taktımmı tek başına oda 4 slotta da sorunsuz çlışıo

fakat 2 rami aynı anda taktımmı hangi slotta nerde olursa olsn bilgisayarı açmıo setup a giriş sayfası dahi gelmio sim siyah ekran kalıo öle işlemci fanı bile sanki daha yawaş çalışıo....

şuan tek ram kullanıorum hiçbir sorun yok canavar gibi

ek not bunların birini satıp 2gb 667 alsam bide diğer 1 gb ı taksam 3gb yapsam çakışmadan sorunsuz çalışırmı...

Saygılarımla...

• aynı sorun bendede var..lütfen yardım...
    aynı ramler diğer bilgisayarımda çalışıyordu ama 2adet 512olmasına ramen 788mb olarak görüyordu..
    2side 512 kingston marka ve 666mhz ama aynı anda taktığımda çalışmıyor...
    lütfen yardım..
    up..
    up..
    up..
  • Slm Herkesin bayramını kutlarım.
    Usta sizin bu ram sorunlarınız bence pc nin besleme kutusundan kaynaklanıyordur.Yani psu denen cihazdan.PSU nuzu bi kontrol edermisiz.Ayrıca PSU nun ana karta bağlantı soketinin uçlarınıda kontrol ediniz. Aşırı yüklenmeden veya gevşeklikten kavrıulma olmuş olabilir. Daha önce basşıma geldiği için yazıyorum belki işinize yarayabilir.Herkese kolay gelsin.
  • 2 ramide taktım ve Yaklaşık 1 haftadır hiçbir kasma kitlenme olmadan çalışıo makina ne dengesiz bi alettir arkadaş ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Ram - Anakart
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.