Beyler bende eski bir pc vardı çalışıp çalışmadığını denemek için fişe taktım. Çalıştı ama ekrana görüntü gelmedi. Ramleri çıkardım (ikisi de 256 mb ramler) tek modül 1gb ddr ram taktım bir daha açtım yanık kokusu geldiği gibi bilgisayarı kapatıp fişi çektim. Baktığımda slotta siyah 2 tane yanık lekesi vardı. Sizce bu neden olmuş olabilir?
Ram Slotları Ve Ramlar Yanmış Büyük ihtimalle inşallah Anakartta Yanmamıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: enzy
Beyler bende eski bir pc vardı çalışıp çalışmadığını denemek için fişe taktım. Çalıştı ama ekrana görüntü gelmedi. Ramleri çıkardım (ikisi de 256 mb ramler) tek modül 1gb ddr ram taktım bir daha açtım yanık kokusu geldiği gibi bilgisayarı kapatıp fişi çektim. Baktığımda slotta siyah 2 tane yanık lekesi vardı. Sizce bu neden olmuş olabilir?
arasında toz kalmış olabilir psu fazla elektrik vermiş olabilir iki türlüde geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: umutxgs
Ram Slotları Ve Ramlar Yanmış Büyük ihtimalle inşallah Anakartta Yanmamıştır
adam sana anakartın yanıp yanmadığını sormuyo neden olmuştur dio
nedeni;ramleri yerine tam olarak oturtamamışsındır...ONDAN YANMIŞTIR YADA TERLİ ELİNLE TAKTIYSAN ŞASE YAPMIŞ OLABILIR DİE DÜŞÜNÜYORUM,,
Tam oturtamadım galiba beyler neyse zaten kullanılmıyordu Allah uçak kazası vermesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme