Bildirim
Ram slotuna soğutucu yüzünden ram takamıyorum
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
soğutucu ne hangisini kullanıyorsunuz ? -
soğutucu amdyse sola bakacak şekilde tak -
Sol tarafa takınca anakart üzerindeki bir bakır boru yüzünden takılmıyor.Denedim yani :) -
Ryzen 5 Amd Stok Soğutucu -
Amd yazisi kasa fanina gelecek sekilde takmalisin rame dogru değil
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Demin yanlışlıkla yanlış kişiyi alıntıladım kusura bakmasın. :) Ramleri 2. ve 4. slota takarsan(bende öyle takılı) sorunun çözülür. -
arkadaşa aylar önce msi b450m mortar + r5 2600 aldık. 2600x alsa idik bu problemi yaşamayacaktık cpu soğutucunun bakır kısmı daha yüksek olacağı için.
anakartınızın soğutucu blokları varsa dediğiniz gibi amd logosunu sola yaslamak mümkün olmuyor. mecburen 1. ram slotunu fanın amd logosuyla işgal edeceksiniz. ancak bu problem değil, (anakartınızın 4 ram slotunuzun olduğunu varsayarak tabi) 2. ve 4. slotlara ram takacağınız için sizi etkilemeyecektir. -
2 Ram slotu var :) -
Ozamam amd yazısını kesin.
Isıtılmış bir bıçakla.
Biz onu nede olsa gönüllere yazdık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 26 Kasım 2019; 16:47:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönüllere yazma konusunda çok haklısınız hocamquote:
Orijinalden alıntı: Timeguard
Ozamam amd yazısını kesin.
Isıtılmış bir bıçakla.
Biz onu nede olsa gönüllere yazdık.
2 ram slotu varsa anakatta kesmekten başka bir yol yok gibi duruyor soğutucunun o kısmını. Yada eğe ile düzeltmeye çalışabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 26 Kasım 2019; 18:9:37 > -
AMD işlemci fanı 3 parçadan oluşuyor 1. parça yazının olduğu parça 2. parça fan 3. parça metal kısım
yazının olduğu parça yerinden çıkabiliyor onu çıkartıp fanı metal kısımdan ayırıp istediğiniz pozisyona bağlayabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X