Bildirim
RAM sorunu...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ramlerin sıralamasını değiştirip deneyin. Ya da ilk önce 2sini takıp açın daha sonra diğer ikisini takıp açın. Ramlerin doğru sırasını bulursanız sorun olmayacaktır. -
Ram lerin üzerinde bu sırayı belirten küçük de olsa bir şey var mı yoksa deneye deneye doğru sırayı bulmam mı gerekiyor? -
ya ramlar uyumsuzdur yada işletim sistemin 32 bittir. -
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
ya ramlar uyumsuzdur yada işletim sistemin 32 bittir.
evet 32 ise görmez -
Bios pilini cikar 5 dakika bekle tak ramlari tak birde bu sekilde dene -
64 bit işletim sistemi kurman gerekir -
32 bit dahi olsa sistemde yazması lazım şöyleki.
Bilgisayar özelliklerden ki açıklama:
yüklü bellk:4 gb
kullanılabilir:3.98 gb
windows 7 32 bitte durum bu.
işletim sistemin ne olduğunu söylersen daha detaylı açıklayabilirim.
en doğrusu everestle bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkadım52 -- 9 Ekim 2011; 21:00:49 > -
bilgisayarı formatlayıp win 7 64 bit ultimate yükledim de yine çalışmadı internette bu sorunu yaşayanlar için bios güncellemesi ile sp leri yüklemeleri öneriliyor.Bilgisayara ram leri taktığımda hiç boot olmuyor.Sadece ekran boştaymış gibi ışığı yanıp sönüyor o kadar bir süre sonra da bilg otomatik reset atıyor kendine bir türlü çözemedim 2 haftadır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X