Şimdi Ara

Ram taktım pc hiç açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mainboard : Gigabyte M68MT-S2 anakartıma GSKILL 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1333MHz CL9 ramlarden taktım ancak bilgisayar hiç açılmıyor dıt dıt sesi geliyor anakarttan. ramleri tek tek taktım ayrı slotlara takım herşeyi denedim her seferinde aynı sorunu yaşadım eski ramları takınca çalışıyor. bir slota eski ram bir slota yeni ram takınca çalışmıyor. ramler 4'er gblik. Anakartın biosunumu güncellemem lazım biosdan ayarmı yapmam lazım normalde anakart destekliyor bu özellikteki bir ramı. yardımcı olabilecek varmı acaba.

• mardug M kullanıcısına yanıt
    anakartın rev 1.3 olduğunu var sayıyorum ve anakartın 2gb gskill cl 8 versionlarını desteklemekte ram listesine göz atabilirsen anlayabilirsin 4 gb gskill desteği bulunmuyor anakartında
     Ram taktım pc hiç açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 30 Ocak 2015; 13:18:45 >
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    peki başka hangi rami destekler 4+4 olarak.
  • anakart taktığın ramleri görmezse sistem açılmaz ama sırf destek listesinden de gitmek zorunda değilsin piyasadaki bütün ramleri denemiyorlar sanş işi biraz.elindekini geri verir yine gskill ripjaws alırsın açılır mesela o yüzden başka bir kit alıp dene elindekini iade edip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.