Şimdi Ara

Ram tamiri yapıyoruz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye ram tamirini bu kadar büyütüyosunuz ki???bahsedilirken bile "küçük kıytırık 1 ram"diye bahsediliyor
  • brute_force
    arkadaşım nerde oturuyorsun ben sana yardım edebilirmisn ikamet ettiğin adresi veririmsisn veya şehrini.
  • arkadaşlar ram tamiri yapan bir firma değil şu an ankarada bir sürü firma var.
  • Benim 256 DDram bozuk onu getirirsem yapabilirmisin?
  • Tabikiyapyoruz. Adresimizalttavar. hacker_06 ben sana tamiryapıyoruz dediğimde hadi ya inanamıyorum dedinşimdi250 tane yapan adam var diyosun senin arkadaşlığınböyle. Arkadaşlar gönderin veyagetirin yapalım. adres ve tel aşağıda...
  • tebrik ederim kolay gelsin,ayrıca forumda böle ilanların olması gerekli reklam olarak değil gerekliliği açısından düşünün birde arkadaşlar yorum yapmadan önce...
  • Siteniz falan var mı nasıl irtibata geçcez..
  • Site adresimizwww.a-zbestsell.com.tr ama şuan alt kuruluş sayfaları hazır değil ana sayfamız var. hosting sayfamızwww.sudehost.net açık. bize ulaşmak için gitar_im@hotmail.com veya remci_hakan@hotmail.com bunlar aynı zamanda msn messenger dır da. online da destek verebiliyoruz.
    Yerimiz Ankara da
    adresimiz : Atatürk mah. Polatlı cad. 6/10 Sincan/ANKARA
    Tel : (312) 269 95 92 - 271 39 06
    Fax : (312) 271 58 38

İsmail Mert DEMİR
    Services Administrator
    gitar_im@hotmail.com

Hakan GÜVEN
    Tecnical Administrator
    remci_hakan@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWiL -- 20 Ağustos 2004, 20:01:34 >

• tebrikler-bende bi kaç bozuk var yollıycam-
  • izmirdede ram tamiri yapılıyormuş
  • ben ilk önce sayın site adminlerine sesleniyorum.Bende anakart tamiri yapıyorum data kurtarıyorum diye bir topic açmıştım fakat bizim güzel yurdumun insanı olan adminimiz beni banladı ve spamcı diye bir topic koymuştu siteye ve hala sitede ter alıyor şimdi ben spamcıysam bu adamların yaptığı nedir diyorum.He sayın admin bu topiği görmedim diyorsan bu topivyaklaşık olarak 1 haftadır sitede bulunuyor.Şimdi ben yazsam yine banlarsınız dimi.

NEYSE BU İŞİ YAPAN FİRMAYA SORMAK İSTİYORUM DİSTİBRİTÖR MÜ Kİ YEDEK PARÇA BULA BİLİYOR(ENTEGRE MOS-FET I/O YADA NORTH&SOUTH BRİDGE CHIP SETLERİNİ VE DAHA BİR ÇOK PARÇAYI) .
    SON BİR SORU DAHA CHİP SET YONGALARINI DEĞİŞTİRE BİLİYOR MUSUNUZ??????
  • 1. Chipset yongası değiştirilemez.!!!Hiç birAllahın Kulu Chipset YOngasını Değiştiremez.!!!
    2. Parçaları elimde olan stoklardan kullanıyorum.

Bunlar yeterlidir heralde.
    Seni banlamalarında başka bi sebep ara bence.!!!
  • sen nediyorsun ya arkadaşım senin bu işi tam olarak takip etmediğin belli.Kim demiş ki bir allahın kulu chip set yongasını değiştiremez diye ben değiştiriyordum eskiden çalıştığım şirkette ama şu anda sadece senin yaptığını yapıyorum.ama adminlere sesleniyorum ben banlandım bu şahıs niye banlanmıyor acaba.
    çifte standart mı var nedersiniz arkadaşlar.......

http://www.cizgi.com.trhttp://www.hizlisistem.com.tr not:bana inamayan bu şirketlere ulaşsın ve chip setin değişip değişmediğini sorsun
    ayrıca arkadaşım metaş diye bir firma var bu firma chip set makinası v.b satıyorlar dikkatinize...........

• bu ram tamirini ben de yapıyorum çok basit bir şey ram'in üzerindeki küçük çipin programı değiştiriliyor veya düzeltiliyor
  • Ne programından bahsediyorsun. biz chipleri, micro kondansitörleri değiştiriyoruz. ramlerde program yapılmaz program epromlara yapılır.
  • tamam ram lere program yüklenmiyeceğini biliyorsun ama şu chip set değiştrme işinede bir cwp versen diyorum he nasıl olur? değiştirlip değiştirelemediğini öğrendiniz mi?
  • DeWiL elektrostatik olarak etkilenmiş cpuları da açabiliyor musunuz ? elimizde birkaç tane var da...
  • DeWil açabilirmisiniz tam olarak ne yapıyorsunuz?
  • Fatih senin verdiğin adrestekilere mail attım ayrıca hızlısistemin ank mağazalarından birisinde benim arkadaşım çalışıyor ve öyle bişi olduğunu sanmıyorum dedi. ikinci olarak o verdiğin adreslerdeki bilgisayar mühendisi olanlara mail attım hiç bir cevap gelmedi.

Cpu lar ile ilgilenmiyoruz Acharad arkadaşım. Aklımda bulunsun o işle uğraşanlara sorayım.

Samray bozuk ramlerin arızasını tesbit edip kırık tırnak tamirinden tut cihp ve micro kondansitörlerine kadar değiştiriyoruz. yani kısacası her türlü ramlari tamir ediyoruz.

ayrıca bozuk ve yanık ramleri 128 1$ 256 2$ 512 3$ dan alıyoruz. ram tamirleri 10$
  • hızlı sistemin teknik servisinden seni biryle götrüştüre bilirm aslında ben 1 yıl kadar hızlı sistemde anakart ve monitör tamiri yaptım.eğer msn ye gelirsen sana tel nmuarası faln vereyim konuş. aslında foruma yazmak isterim ama herkes arar falan olmaz bu sefer dimi fatih_celikk@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.