Şimdi Ara

Ram tamiri yapıyoruz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fatih_celikk

SON BİR SORU DAHA CHİP SET YONGALARINI DEĞİŞTİRE BİLİYOR MUSUNUZ??????

chipset yongası ne be? chipset = yonga. chipset ingilizce, yonga türkçe. ikisinin anlamı da aynı. yonga değiştirme işlemini çizgi elektronik yapabiliyor bu arada..
  • aynı chipsetini getirebiliyorsa yapmaması için bir sebep yok
  • ram lerin üzerindeki entegreleri deiştirmek basit bir işlem abartılacak birşey degil.Altı üstü ısı tabancası ile entegreler çıkartılır.sonra sıvı lehim ile lehimlenir bu kadar basit.cep telefonlarındaki entegreler ve pcb asıl en son teknoloji.daha ilerisi yok pcb de.gerçi tamir edilmiş telefondan hiç hayır geldigini görmedikya neyse.ram için yorum yapmayayım.
  • ram nasıl bozulur yada nasıl anlarız bozulduğunu? bende bozulursa gonderrim yaptırmaya.bu tür girişimcileri desetklemek lazım,hem para boşa gitmez hemde .... ne bilim takdir ettim.
  • Ramin bozulduğuna dair bi kaç örnek
    makinadan dıııt dıııt şklinde aralıklı ses gelir, ikinci olarak mavi ekran hatası verir.
  • dewil ben yarın gönderiyorum iki tane ram.
  • Benim elimde bir tane kt400 anakart var üstündeki ram slotları yakınındaki 5 adet devre elemanı düştü(yüzeysel darbeyle) sanırım hepsi transistör tamirciye vermiştim oda boarddan 2tane regulatörünü çalmış(fatlere benziyor emin değilim).
    Anakart arızadan beridir RAM hatası veriyor ram var ama yok gibi ötüyor.
    Bunu tamir edebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansar_Selim -- 2 Eylül 2004, 23:14:33 >
  • Kingston 256 / 400 mhz remlerde CL 3.0A ile CL 2.5 arasında performans farkı işlem ne kadardır .Aralarında epey fiat farkı var o kadar fark vermeye değermi.Birde TWINMOS 256 / 400 mhz remler performans bakımı nasıl almamı tavsiye edermisiniz.
  • yya arkadaşlar bakın,bu insanlar sonuçta ramleri onarabiliyorlar,oki-zor bişiy deil vs,
    yazıonuz ama bakın tekrar yazıyorum,yıkmıyorlar yapıyorlar-ok?

öteki mainboard onaran chip set değiştirebilen arkadaşlarda yerlerini kursunlar bizde bozukları onlara getirelim-

bu topraklarda kısıtlı olanaklarla birşeyler yapmaya çalışan insanlara destek olalım,onları motive edelim,bu hepimizin çıkarınadır.

yaa o öyle olmaz-yok bunu zaten biliyorduk vs gibi yaklaşımlar,bizi biryerlere ulaştırmaz-

bilemiyorum,

yada bana öyle geliyor,
  • halen yapıyorlar mı acaba tamir? elimde 4 tane ddr400 var..
  • başkan elimde 1 adet hı-level 4gb ddr3 1333mhz rem var bunun tamiri ne olur bize ? 05397685317

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan uyman -- 6 Mart 2019; 3:50:5 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.