Şimdi Ara

Ram Tavsiyesi Alabilirmiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte EP35-DS4
    Intel Core2 Duo E8400
    HIS HD 4850 IceQ 4

bu özelikler de bir sistemim var "OC" şuan için düşünmüyorum fakat ilerde neden olmasın bu sistem için ram önerisi almak istiyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darginim -- 14 Kasım 2008; 21:47:22 >

• A-DATA,CORSAIR ve KINGSTON üçü de güzel ram ler üretiyo.Fiyatı uygun olanı seçmelisin.Bence f/p olarak en iyisi a-data.Corsair biraz pahalı.
  • oc hic dusunmuyorsan veritech.ileride belki yaparim diyorsan kingston hyperx, corsair, a-data denildigi gibi, saglam yaparim diyorsan 1066 her hangi bir marka.
  • İmzamdaki ramlerden de alabilirsin, ben memnunum.
  • tavsiyeler için teşekkürler bende OCZ taraftarıyım fakat OCZ nin angi modelini almak gerek ayrıca XP kullanıcısıyım 4GB ram takarsam XP bunu görürmü acaba
  • OCZ Fatal1ty Serisi 2GB 1066MHz DDR2 Dual Kit

2GB Dual Channel Kit - 2 x 1024MB
    1066MHz DDR2
    2.1V'da CL 5-5-5-15
    Unbuffered
    Fatal1ty XTC Isı yayıcı
    240 Pin DIMM
    Ömür Boyu Garanti
    EVP (Artırılmış Voltaj Koruması): 2.2V

OCZ Titanium Intel Optimized Ed. 2GB 1066MHz CL5 DDR2 Kit (2x1GB)

* 2GB Dual Channel Titanium XTC Kit - 2 x 1024MB
    * 1066MHz DDR2
    * 2.3V’da CL 5-5-5-15
    * Unbuffered
    * XTC – Petek yapılı soğutma sistemi
    * 240 Pin DIMM
    * Ömür Boyu Garanti
    * EVP (Artırılmış Voltaj Koruması) – 2.35V

Bu modeller için yorumlar nedir acaba önerirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darginim -- 17 Kasım 2008; 2:03:34 >
  • Fatal1ty modeliyle ilgili çok sorun okudum.Genel olarak ocz lerle ilgili oc sorunları oluyor msi p45neo-2fr de yakın bir arkadaşımla başımıza gelmişti bizimde. Crucial 1066 veya mushkin 1066 almanızı öneririm. Ram oc si ile fazla ilgilendim bir ara şu anada imzamdaki cellshock 1150lerle cl3 860 Mhz cl4 1240 Mhz cl5 1360Mhz ye ulaştım

İkinci elden falan bulabilirseniz cruciallerin 1066 çift sıra ledlilerini olmadı crucial tek sıra veya mushkin in bumodelini(http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2424 ) almanızı öneririm

Not:Çift sıra ledli crucialler tr de satılmadı sıfırını bulmanız çok zor o yüzden anca özel getirtenlerden ikinci el alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiğiniz ram bumu yoksa başka bir versiyonumu var TR de olmayan

Crucial
  • OCZ Titanium önerebilirim, Intel P35 çipsetlere uygun optimize edilmiş bir bellektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.