Şimdi Ara

ram uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gigabyte ga81945gzme-rh model anakartım var içinde 512 mb 533 mhz lık ram var. hi level 1gb 667mhz ram aldım anakarta uyar mı ikisini birden takayım mı?şimdiden tesekkurler...........

• Sorun olmaz tak ama ikisi de 533 Mhz hızında çalışır
  • 512 yi çıkart 1 gb tak eziyet ettirme Kart bir başına 667 mhz den çalıştır sorun olmaz
    İkisini takarsan sorunlar oluşur mavi ekran felan filan uyuşmazlılık yapar tek olarak kullan önerim dual kit alman
    512 ram daha olcak dicek diye sorun yaşa keşke 2*1 2 gb ram alsaydın ;)
  • Arkadaşım anakart zaten max. 533 Mhz destekliyor, 667 Mhz desteği yok. Lütfen daha dikkatli yorum yapalım! İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastShinobi

Arkadaşım anakart zaten max. 533 Mhz destekliyor, 667 Mhz desteği yok. Lütfen daha dikkatli yorum yapalım! İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim..

Arkadaşım kızmana gerek yok anakarta dikkat etmemişim o zaman alsın taksın bi yerden 533 le çalışırken hatalar olabileceğinide bilsin
  • Yok arkadaşım kızmadım, zaten haddim de değil..
    Sorun olma ihtimali düşük, neden sorun olsun ki. Sadece 533 mhz'de çalışır o kadar. Ayrıca forumda bir sürü farklı hızda bellek kullanan insanlar var ve sorunları da yok.!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAM UYUMU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.