Ürün Özellikleri Cpu Ailesi Intel® Core™ i5-2410M Cpu Hızı (Mhz) 2.00 GHz, Turbo Boost ile 2.90 GHz'e kadar Ekran Boyutu (Inch) 16.4" Ekran Cozunurlugu Full HD (1920 x 1080) Standart Sistem Belleği (MB) 4 GB Cache Bellek 3 MB Net Agırlık Aralıgı KG 3.1 kg Tasınabilir Bilgisayar Türü Notebook Ekran Tipi VAIO Plus Ekran Sistem Bellek hızı DDR3 1333 MHz Sabit Disk (Gb) 500 GB SATA 5400 Rpm Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 1 GB NVIDIA® GeForce® GT 540M Maks. Sistem Belleği (MB) 8 GB Optik sürücü tipi DVD SuperMulti ile Blu-ray Disc™ ROM Sürücü USB 2 portu 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0 VGA/HDMI Port VGA/HDMI Ethernet 1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T LAN E-Sata Portu YOK WLAN/Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium IEE1394 firewire portu VAR Smart kart okuyucu VAR Bluetooth / Irda portu VAR Kamera 1,31 Megapiksel Exmor™ teknolojili HD web kamerası
Arkadaşlar öncelikle ilk sorum şu olacak; bu ekran kartıyla epey bir oyun oynamışlığım vardır. Lakin görebildiğim bazı laptoplarda bulunan ekran kartları değiştirilebiliyordu. Benim sahip olduğum bu laptopda da ekran kartı değiştirilebiliyormu acaba? Eğer sorunun yanıtı evet se hangi model de ekran kartıyla değiştirilebiliyor. İkinci sorum ise; max. 8 gb ram olur diyor. Ben aldığımda 4 gb idi. Şu an bir adet daha 4 gb taktım ve toplamda 8 gb oldu. Sorum; acaba bu ram miktarı overclock vs.. ile daha da yükseltilebilirmi?
Yardımlarınız yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
leptopta oc önermem makina çok ısınır ve perf çok bi faydasıda olmaz ekran kartının değişip değişmediğini bilmiyorum arayıp servise nir sorun ama değişse bile o işe girmeseniz daha iyi gittiği yere kadar kullanın olmadığı yerde yeni leptopa geçersiniz bi süre daha idare eder bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Zaten halihazır da tüm oyunlar vs.. sorunsuz çalışıyor alınalı yaklaşık 3 sene olmasına rağmen. Epey para vermiştim alırken hakkını çıkardı şimdiden. Fakat felaket alıştım makineye değiştirmek istemiyorum. Diğer sorumlarıma da yanıt verirseniz çok sevinirim.