Şimdi Ara

ram yardım: 1.5 gb oluyor 2 gb olmuyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınızı bekliyorum.
    asus a6m model diz üstüm var 512 mb ram vardı ve dun 2*1 ram aldım 2*1 taktığımda windows açılırken yarıda kapanıyor tek tek denediğimde veya ramların yerlerini değiştirerk denediğimde bir sorun yok. şu anda 512 ve 1 gb remlerle sorunsuz çalışıyor ama bir turlu 2 gb olarak çalıştıramadım. biostan da bir ayar yapılamıyor ve asusun resmi sitesine ve kullanım klavuzuna baktığımda 2 gb desteklediğini görüyorum.
    bu konuda önerilerinizi paylaşmanızı bekliyorum?

• ram frekansları yüksek ise işlemciniz destek vermiyor olabilir o frekansa.
    kit olayı varsa leptoplardada anakart la alakalı bi ayar gerebilir.

konuya hakim olan birisinden cevap beklemeniz daha doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 3 Eylül 2010; 18:57:32 >
  • asus anakartlar ramden alıp ekran kartına veriyor diye biliyorum ben yanlış biliyorda olabilirim ekran kartında bi değişiklik varmı bu arada w7 kullanıyorsun değilmi
  • bilgi için tesekkürler bekliyorum bakalım yeni alınanların frekansı daha düşük.
  • evet w7 kulanıyorum onu biostan ayarlayabiliyorum kaç mb kulansın diye 16-32-64 gibi. 3 şekilde de denedim olmadı gene. acaba 2*1 takınca voltaj mı az geliyor yukseltsem mi voltajını?
  • o konu hakkında bi bilgim yok ama asus anakartlarda böyle diye biliyorum ben win xp kullanırken böyle bi sorun varmıydı windows 7 işletim sistemi tüm donanımların özelliklerini düşürüyor biraz ondanda olabilir ama eğer xpde olmuyosa w7den kaynaklanıyor
  • xp de denemedim hiç. yardımın için teskkürler :)

edit: yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silistra -- 3 Eylül 2010; 23:50:36 >
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.