Şimdi Ara

Ram yükseltme için acil öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aferin
  • bende 8+2 ram var. kesinlikle sorun çıkarmadı.(mid2012) ben ilk corsair aldığımda ramler sorunlu olduğu için kilitlenip duruyordu... sonra kingston aldım. Hiç bir sorun yaşamadım. Ne sarj suresi nede ısınma hep normaldi...

ramler düzgün ve mhz leri uyumlu ise corsair+kingston takabilirsin. Bende içinde çıkan corsair idi. Sonradan aldığım(8lik) kingston idi. sorun çıkarmadı hiç... bilgisayarın 50 gün açık olduğu bile oldu
  • Budurumda illa mac için ram almaya gerek yok. Vatan da corsair mac ram var. Onlar ne için peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram konusunda visiotech.gen.tr haklı, doğru söylüyor macprolarda da İmaclerde de Kingstone ram kullanmıyorlar. Hatta bir çok yeni model çıktığı anda youtube a ılk alanlar paket içeriğini ve kurulumunu videoya cekıp koyarken mac in tüm ambalajını açıp içeriği gosterdıkten sonra ılk yaptıkları daha kullanılmamıs olan ramlerı ozellıkle İMAC ürün videolarına bakarsanız RAM leri yeni markalı olanlar ile degıstırıyorlar. Bır çok forumda da konudur bu "ULEN KOSKOCA APPLE BOYLE URUNLER YAPIYOR ICINE ADAM AKILLI RAM KOYSALAR" geyiği döner.

Bende içinden KINGSTONE RAM çıktı dıyınce şaşırdım. Bu normalde garıp geldı bana, bence ya Türkiyede senın satın aldıgın yerdekılerın hepsı KINGSTONE (bu saçma olan), yada biri önceden ürünü aldı Ramlerini değiştirdi, bi nedenden beğenmedi iade etti sen o ürünü aldın. Bunun dışında bende MAC yada İMAC ler içinde KINGSTONE ram yok bılıyorum.

• Ozaman arkadaşa kullanılmışı sıfır diye itelemişler mi? Yalnız tuhaf olan neden ram ini aynı gb ile değiştirsinki alan. Youtube daki videolarada inanmamak lazım montaj olabilir. Arkadaş kendi gözüyle görmüş. Bence bu daha büyük kanıt. Başka da böyle görenler mevcuttur bence sayısıda hiçde az değildir belkide ram takıp çıkaran bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 2 Eylül 2013; 14:21:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde benim konu nerelere gitti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.