Şimdi Ara

RAM yükseltmek oyunu akıcı kılar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bilgisayarımda sadece CS:GO oynuyorum. CS:GO oynarken 70-135 FPS arası bir değer alıyorum.
    Bu değer benim için yetersiz çünkü ara sıra takılmalar yada Ölüm maçı girdiğimde kasmalar oluyor. Bu yüzden başlıkta belirttiğim gibi RAM artırmak oyunu akıcı kılar mı?

Sistemim:
    Intel Core i3 3.07GHz - 540
    Nvidia GeForce GTX 560 - 2GB
    Hi-Level DDR3 - 4GB [1 adet]
    Anakart: Asus p7h55-m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetid -- 25 Şubat 2019; 13:40:30 >

• olur tabiki, 4gb ramle pc kullanmak 2019 da zulüm zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

olur tabiki, 4gb ramle pc kullanmak 2019 da zulüm zaten.
    Yani 1x4GB ram daha takmalıyım. Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Magnetid M kullanıcısına yanıt
    fiyat farki az ise bulabilirsen ayni model ramin tek 8gb liginide takabilirsin 12gb olur. ama bulamazdan 8 gb de is gorur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

fiyat farki az ise bulabilirsen ayni model ramin tek 8gb liginide takabilirsin 12gb olur. ama bulamazdan 8 gb de is gorur.
    Şuan oyuna giriş yaptım, görev yöneticisinde performans kısmından RAM ve CPU Kullanımına bakıyorum CPU Kullanımı %11-20 arası değişirken, RAM kullanımı 2.93GB bazen 3.03GB oluyor. Oyun kapalı iken 1.7-1.07GB kullanılıyor. Sanırım 1 adet ek 4GB Ram iyi olacak gibi. teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetid -- 25 Şubat 2019; 14:7:0 >
  • Sorunun çok büyük ihtimal işlemci darboğazı ile alakalı ram ile alakalı değil.4gb ramin 3gbını kullanıyorsun 8gb olsa yine 3gb kullanacak sana bir fayda sağlamaz.

• Dual channel ve single channel ram kullaniminin oyunlara etkisi var mi yok mu arastirin. 2019 da 4gb rami tartismanin luzumu yok
    cs go olarak islemcinin tek cekirdegi onemli tabiki ben q6600 @3.6ghz ve gtx 560ti ile 120-150 arasi fps aliyordum ayarlar medium high karisik. nvidia dan cs go icin bir kac ayar var youtube dan bakabilirsin. ama bu takilmalar ramden yapiyor zannediyorum. bende 6gb ram vardi ne takilma ne bir baska durum.
    soyle yapilabilir msi after burner ile oyun ici islemci kullanimi takip edilebilir. ve takilmanin oldugu yerde gpu ve cpu ya bakilir neler oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JoiWoo kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımın bilgisayarı 8gb RAM- intel i7 7.nesil - gtx1050 2 GB ve 100-150 arası fps alıyormuş ve onda da takılma ve kasma sorunu varmış.

• Soylede bir sey var, botlarla oynarken fps düsük oluyor, ama online oynarken biraz daha yuksek oluyor. atiyorum online 130 fps alirsin, botlarla oynarken 70-100 arasi olabilir. online da optimizasyon var galiba. kobay pcmde 3930k gtx 1060 ile 220-280 e kadar degisken fps aliyorum. botlari actigimda 170 fps leri goruyorum. bu da var. cs go guncel steam versiyonu..

• tabikide kılar.Yükseltmeniz gerekir bencede
  • Benim kendi bilgisayarımda kalabalık sunucular yada ölüm maçına girince kasmalar olabiliyor hatta bazen adamı vurmakta zorlanıyorum, spray atamıyorum. Çok Nadire’n oyunun akıcı bir hâle geldiği zamanlar da oluyor.

• 8 ram bile bazen sıkıntı hocam 4 kanser eder insanı.

• aynı ramden bulabilirsen 4 gb daha al çift kanal performansı tartışılmaz zaten tek modüle göre kesin performans artışı alırsın.
  • en büyük engeliniz işlemci, anakart + işlemciyi yükseltip yanına aynı ramdan 4 gb daha takviye iyi olur

• Cevaplarınız için teşekkür ederim, en kısa zamanda bir adet ek 4gb RAM alacağım.

• Ram tabii ki de rahatlatir. En azindan diger donanimlara bindigi yuku biraz azaltir ama benden tavsiye imkan varsa ekran kartini da guclendirmek. Fakat sadece cs:go vb oyunlar oynuyorsan gerek olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • whatthehellwasthat kullanıcısına yanıt
    Sadece cs:go oynuyorum, takılmaları çözmek amacıyla 4gb bir RAM ekleyerek test etmeyi, sonucuna göre de RAM almayı düşünüyorum. Cevabın için teşekkür ederim.

• 8 gb ram yetersiz minimum 12 olacak 8dede drop yaşarsınız çift kanal diye kendinizi zorlamayın bütçeye göre şekil verin.

• Dual channel ile single channel arasındaki farkta takılma değil fps farkı olur.3gb ram kullanımı var diyorsun istersen 64gb tak yine 3gb kullacak bilgisayar.
    Cs go cpu kullanımı fazla olan bir oyun sorunun bu birader ezbere sağdan soldan duyma bilgilerle konuşuyor buradaki arkadaşlar boşuna ram alıp hayal kırıklığı yaşama.

• Aynı marka modelden alın rami.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.