< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atahanyy -- 16 Şubat 2024; 11:10:5 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ram yukseltmesinden sonra acilmiyor (YARDIM)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ramlari tek tek hepsini deneyin bozuk ram var mı bir kontrol edin yeni ramleri eski slotlara takarak deneyin belki slotlarda sıkıntı olabilir.ayrica anakaart max ne kadar destekliyor onuda gözden geçirin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ramlerin hepsi calisiyor ama 4800mhz default ayarlarda expo profili acinda surekli mavi ekran yiyorum. Anakartin ram kpasitesi 128gb
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kendimde Am5 soket kullanıyorum bu tip sıkntılar malesef her sistemde olmasa da bazı pclerde oluyor.
Öncelikle bios sürümünüz güncel olsun ama bazı anakartlarda bir veya iki öncesi daha stabil olabiliyor. Expo açıldığında bu tip sıkntlar baş gösteriyor. Bnde de msi b 650 de çok oldu expo açıp mavi ekran veya biosta kilitlenmeler.
Şunları uygulayın , expo açınca memory context enable ayarıda auto veya enable da kalabilir. .Stabilite sağlanırsa pc daha hızlı açılır. Yoksa uzun sürüyor. Expo ayarını açınca biosta oc / advanced / dram configuration / misc in bölümünde power dawn ayarı var, o enable olsun.
Ben msi da öyle çözmüştüm yabancı sitelerden okuyup, sonra hiç mavi ekran veya donup kalma yaşamadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X