Şimdi Ara

ramazan ayında herşey dahil veya tam pansiyon havuzlu 35-40 liraya otel tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ailemle birlikte 3 kişi 1hafta 1 kişide 4 gün konaklamak için tatil yeri arıyoruz bütçemiz kişi başı 35-40 tl yer pek önemli değil (tabii ki dağ başında bir yer önermeyin ) her şey dahil veya tam pansiyon istiyoruz.(ramazan ayında 8-15 ağustos arası uygundur)yardımcı olursanız sevinirim.(bu arada armutludan vazgeçtim 35-40 liraya tam pansiyon falan bulsam daha iyi olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @REİS1907 -- 18 Temmuz 2011; 13:43:43 >

• up
  • 35-40 liraya hem yaz sezonunda hem de tam pansiyon veya herşey dahil otel?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

35-40 liraya hem yaz sezonunda hem de tam pansiyon veya herşey dahil otel?

tmmda hocam sonuçta ramazan ayında gideceğiz geçen sene daha ucuzdu bu sene fiyatlar uçmuş
  • up
  • yukarı
  • bulamazsın kardeş zorlama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bulamazsın kardeş zorlama..

hocam peki böle aquapark otelleri nasıl örneğin pelidart ve karasu aquapark oteli bunların ulaşımı fazla pahalı olmaz o yüzden bu tip yerler sabah öğle akşam yemeği ile ne kadardır tahminen 1 hafta gidicez zaten böle istanbula yakın yerlerde 50-60 liraya çıkabiliriz
  • araştır tatil sitelerini bir sürü site var sonuçta...
  • quote:

araştır tatil sitelerini bir sürü site var sonuçta...

bakıyorum zaten ama zaten istediğim belli benim aquapark yemek konaklama istanbula yakın olsun yeterli fiyatıda 50-55 lira olsun yeterli bakıcam bir kaç yere
  • yukarı
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.