Şimdi Ara

Ramazan Etkinliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

alttaki sayfada etkinlik sayfasına gidebilirsiniz.nedense silkroad ın anasayfasında bu link yok ?.

Ramazan Etkinliği Linki

Ramazan Etkinliği

Ramazan Etkinliği

1:Galiba 50 silk yüklüyoruz,karşılığnda 1 adet çekiliş kuponu kazanıyoruz.
    2:hergün yukardaki linkte login oluyoruz,ayrıca böylecede çekiliş hakkı kazanıyoruz sanırım.

yukardaki resimlerden anladığım bu

• Forumda bununla ilgili daha önce bir konu görmüştüm. Silk yükleyenler çekiliş hakkı kazanıyordu ve sonunda Fotorğraf makinesi gibi ödüller verilecekmiş... Ödül bir kenarıda global çapta müslümanları bu kez hiçe saymamışlar. iyi çalışma
  • Evet bende gördüm.Joymax yine yaptı yapacağını
  • Arkdaşlar saçmalamayın! Bu tamamen fake. Sakın internet sitesinde log in olmayınız. Eğer olduysanız hemen şifrenizi değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1313

Arkdaşlar saçmalamayın! Bu tamamen fake. Sakın internet sitesinde log in olmayınız. Eğer olduysanız hemen şifrenizi değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim!!!

Hayırdır? Sakıncalı bir durum mu var?
  • Biraz mantıklı olalım sadece. Eğer Joymax böyle bir kampanya yapmış olsaydı kendi sitesinde gösterirdi!
  • fake sanırım site url si subdomainlerle silkroadın sitesi gibi gösterilmeye çalışmış ayrıca fotoğrafa bakarsanız silkroad hani islam dini falan biraz biliyor (gerek ırklar gerek kıyafetler gelenekler) ama hz muhamed yazıp kuranı kerim den bahsedicek kadar bilmiyordur ve ilgilenmiyordur
  • login diyince orjinal siteye gidiyor
  • Joymax bir yazı fontuna 4-5 tane türkçe karakter eklemiyosa başlarım ben bu joymaxa . Ayrıca kesinlikle siteye üye olmayın arkadaşlar
    Orjinal siteye gidiyo ama siz yinede bişey yapmayın açıklama gelene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +1905 -- 28 Ağustos 2009; 9:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1313

Arkdaşlar saçmalamayın! Bu tamamen fake. Sakın internet sitesinde log in olmayınız. Eğer olduysanız hemen şifrenizi değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim!!!

arkadaşım azcık internet bilgin olsa linkin uzantısını kontrol ederdin kocaman joymax yazıyor bir düşün joymax urlsi nasıl fake olabilir.

Ayrıca sana şöyle bir kanıt söyleyeyim. Silkroadonline.net adresine üye girişi yap. Daha sonra bu linke tıkla direk o kullanıcı adınla o siteye giriş yapmış gibi görünüyorsun. Böyle birşey nasıl fake olabilir. Buda sana gelsin bilip bilmeden fake falan yorum yapma sen bilmiyorsan öğrenmeyi öğren bence.
  • siteye üye olmuyorsunuz,login oluyorsunuz.Adresi kontrol ederseniz kendi sitesi olduğunu anlarsınız.
  • şimdi 150 silk yükledim,joymax sitesinden yönlendirme linki açıldı yukardaki adrese. 3 şans kuponum oldu şuan.

Ramazan Etkinliği

kırmızı daire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekancı -- 28 Ağustos 2009; 12:29:13 >
  • Bu bir fake falan değil.Joymax kendi sitesine gönderiyor.Bunun bir fake olması imkansız
  • olabilir bu oyunun çok sayıda müslüman oyuncusu var
  • tmm artık her saat başı 1 konu açılır ramazan etkinligi adı altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: missisippi

tmm artık her saat başı 1 konu açılır ramazan etkinligi adı altında

Doğru diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emokon

"Ramazan Bayramı Etkinliği" diye açılan kampanyadaki arkaplan resmine bakın... Böyle bir şeyi yapan şahsiyetsiz islamdan nasıl söz edebilir acaba!...
     Ramazan Etkinliği

Allah iyiliğini versin. Nasıl da dikkatini cekti...
    Hocam insan görmek istediği şeyi görür. Bu oyunda böyle görüntüler cok. ozaman oyunu bırakalım yaw

• Arkadaşım Ben 2-3 günde bir 50 silk yüklüyorum Reverse için ama şimdiye kadar beni bir yere yönlendirmedi.Nedense Konuyu açan kişiyi tek yönlendirmiş öyle bişey olsa Silkroadın Haber Bölümüne Onuda Eklerlerdi.Şimdi saana Bİşey demek isterdim ama neyse anladın sen onu
  • millet faydalansın diye bu konuyu açmıştım.
    silk yüklediğim sitede gördüm ilk bu linki.sonra silk yüklediğimde popup pencere açıldı yukardaki linke yönlendirdi.

bana inanmıyorsanız silk yüklediğim site buyrun soldaki linklere bakınız.

https://www.silkroadonline.com.tr/
  • Bencede Fake ayrıca joymax.com la başladığına bakmayın gerisi dolu .bi kaç arkadaş kendi site adlarını joymax.com la başlatabiliyor.Ben bile fake mail yaptığımda login olduğunda hotmail a yönlendiriyordu.Orijinal siteye login olması çok zor olmasa gerek.>DİKKAT<
    2-3 hafta sonra Dh deki konuları görür gibiyim ...Bin tane "Karakterim soyuldu YARDIM".
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.