Şimdi Ara

Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
18
Favori
74.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kusura bakmayın forumu bugün baştan sona okuyorum sizin en son yazdığınızı görebildim şu an ortalardayım, siz Stockholm'dayım diyince tedaviniz olumlu geçiyor sandım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayal59 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de batma oluyor yürürken. Kocaeli Umuttepe Dr. Öğretim Üyesi Oktay Hocayı ziyaret ettim bana ameliyatların riskli olduğunu ve çatlak küçükse ameliyat hemen düşünülmemeli dedi. Kendisinin doktor takviminde olumlu yorumları var ve Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi derneğine üye bir cerrah. Muayene için düşünebilirsiniz ilgili bir doktor.

• Ecrin_20 E kullanıcısına yanıt
    Hocam sağa sola çevirmekteki amaç hemoroid pakelerini kontrol etmek sanırım. Rectal tuşeyle ilgili eğitici videolarda doktorlar o şekilde yapıyor gördüğüm kadarıyla ama 2 parmak ile olanı ilk defa duydum.

• modi 08 M kullanıcısına yanıt
    Devlete mi gidelim yani hocam?

• Tveksamswe T kullanıcısına yanıt
    Hocam pes etmeyin isterseniz gidin kendisine. Kötü bir cerrah olsaydı babam 13 senedir sıkıntısını çektiği fissür ve hemoroidden kurtulmazdı tek bir operasyonla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpayne455 -- 10 Aralık 2023; 16:55:6 >
  • Yazdiklarim da abarti,yalan,veya öc alma gibi bir durum yok ben yasadiklarimi bire bir anlattim inanip inanmamak herkesin bilecegi is kendi sagliklari kendi paralari, isteyen istedigi doktoru tecrube etmekte özgur sonucta ama bir doktora da bir fissur ameliyati olup iyilesip tek adres gibi gösgermek doktoru isin piri gibi göstermek yaniltici oluyor Mesela ben yazilanlara inanip gittim Trabzona caresizlikten yasamadigim kalmadi. Adam kocaman fistule hic dokunmadan ameliyati yapmis yarim yamalak bitirmis. Bana post operativ yara iyilesmesi diye beynime hakaret ediyor. Bu Ramazan sarlatanini da sikayet var da yazdim simdi Cimer yoluyla devlete sikayetimi yapacagim.

• maxpayne455 M kullanıcısına yanıt

bu yanlış bilgi, eger catlagınız kronıklestıyse zamanla makatınız daralıyor bu hemen olmuyor 3-5 yıla yayılıyor bende oldugu gıbı..... lis ameliyatını bile olacaksanız catlagınız kronık degılse olun , kronıklesmıs bır catlagın tek tedavısı flep amelıyatı malesef.... flep amelıyatıda 2 turlu oluyor ya mukozadan ya kuyruk sokumundan derı alınarak oluyor.....

bu arada bende kocaelınde yasıyorum...

geçmiş olsun yazılanları okudum. Ayhan hocaya bır cogumuz amelıyat olduk ve cogumuzda ıyılestı, bıldıgım bır arkadas makat darlıgı yasadı oda tekrardan amerıkan hastanesınde amelıyat oldu....

Ayhan hoca yada ramazan hocam ıle hıc bırı bagım yok.... anladıgım kadarıyla ayhan fistül hariç diğer şeyleri çözmüş gibi fistüle neden dokunmamıs onu bılmıyorum ama ayhanda 3-5 ay once ramazana amelıyat olmussunuz pekı ramazan neden bunu gorup sıze soylemedı o kacırmaz boyle seylerı..... her ıkı doktorda sıze bu konuda bırsey soylememıs cıdden garıp.....

biz burada oldugumuz amelıyatları yazıyoruz bılgı paylasıyoruz , o doktor ıyı bu doktor kotu demedım.....

her amelıyat herkese ıyı gelmeye bılır, hayatta hiç birşey yüzde 100 olacak diye birşey yok.... mecbur deneyerek yada tavsıye uzerıne amelıyat oluyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_07 -- 10 Aralık 2023; 23:19:26 >
  • captain_07 C kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim sagolun hocam. Herkesin problemi ayni degil sanirsam kiminde fisur kiminde fistul kiminde de anal stenoz darlik veya hepsi bir arada. Hocam benim Ramazan hocaya ameliyat oldugumda hemeroid ameliyati sonrasi darlik problemim vardi sadece ve ne fisurum ne fistulum ne de baska birsey. Zaten onun yaptigi tutmayan fleb sonucu önce fisur ve bir kac ay sonrada fislule evrildi. Zaten benim Ayhan hocaya gitmemin ana sebebi fistuldu. Ama o benim anal kanalda ki strukturleri cikarmis ve bagirsagi öne cekmis ama fistul deligi ayni duruyordu. Ayrica fistulde kaynakli spazm sonucu darlik daha da gelisti anliyacaginiz. Ayrica ben sizinle alakali isim vererek bir yorum da yapmadim. Ne guzel iyilesmissiniz sevindim ama ben olani anlatiyorum. Bilmiyorum belki de Ayhan hoca benden sonra ayni gun siraya 4-5 ameliyata daha girdi. Belki de zamanka alakali bir problemi vardi bir sey oldu bilmiyorum. Oldukcada beyefendi kibar birisi oldugunu yazdim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tveksamswe -- 10 Aralık 2023; 23:37:27 >

arkadasım cidden uzuldum, ıns tez zmanada saglıgına kavusursun. Ayhan hocanın böyle basit hata yapmasına uzuldum, bende yıllar once var olan unuttugum hemoroıdı bıle catlak amelıyatı esnasında alıvermıs haberım bıle yok bana soylemeden yapmıs.... sızdekı bu hatayı gormemesı cıdden buyuk sorun... ıstersenız bır daha konusun hem darlık hem fistül vs. için ameliyat olun... sizi cok iyi anlıyorum cok zor bir hastalık bunun cozumunu bulmalısınız yoksa cok acılar cekeceksınız..... Allah yardımcınız olsun....

Ayriyeten de Ayhan hocanin ismini ben sizden almadim bu sitede Mayis ayinin basinda baska bir arkadasin fleb cikarma ameliyati videosu sonrasi ikna olup gittim yani konunun sizinle alakasi ne anlayamadim kimse sizi kast etmedi rahat olun.

Ben sizin yorumlarinizi hic kast etmedim yani benim konustugum 5 ay öncesi anlayacaginiz. Ama gecmis olsun ins.bur daha tekrar etmez sagliginiza dikkat edin Iyi aksamlar selamlar

• Dolandirilanlar sonuna kadar hak etmisler.hic kusura bakmasinlar.bike bile lades.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxpayne455 M kullanıcısına yanıt

Kesinlikle olacaksanız flepten falan uzak durun lis olup olmamak sizin kararınız buradaki mağdurların yorumlarını dikkate alın ne rtü ne Yahya Çelik ne de Ayhan çagılcıdan uzak durun bence yotube da instagramda süslü sahte videolara inanmayın insanları hem sağlığından hem parasından eden o açgözlere gitmeyin çok sıkıntınız yoksa ilaçlarla bile tedavi edebilirsiniz yorumlarda kim dost kim düşman belli değil bu üçünü övenden uzak durun bilinki ya sahte ya da kendisi bile yazabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayal59 -- 11 Aralık 2023; 4:38:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayal59 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağ olun Umuttepe Kocaeli'de gittiğim genel cerrah öğretim üyesi doçent, fissür küçük dedi ve sıcak su yapmamı tavsiye etti belki de özele gitseydim hemen ameliyat yapmak isterlerdi. Şu an sıcak su ve krem yapıyorum dışkılamada acı olmuyor sadece yürürken batma oluyor çok yürüyünce. Dediğiniz doktorlara gitmeyi düşünmüyorum hocam çok teşekkür ederim uyardığınız için. Flepin de burdaki yorumlardan çok sancılı ve riskli olduğunu gördüm ameliyat olacak raddeye gelirsem ve çok zorlarsa lisi tercih ederim sanırım ki çoğu doktorlarda lisi öneriyor. Bu arada fissurektomi dedikleri flap mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpayne455 -- 11 Aralık 2023; 9:36:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.