|
Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (28. sayfa)
-
-
Ne yaptı tam olarak ? Öykünüzü anlatın da bilgilensin insanlar ona göre karar versinler.
-
bundan 13 sene önce hemoroid ve fissür amelyatı oldum 2023 temmuz ayında makat darlığı başladı ve araştırma sonucu aralık ayında ayhan çağılçı gitmeye karar verdim istanbuldan gitim oraya bana senin maktının girişinde darlık yok orta var botoks yapacam dedi dedim hıcam botoksla iyleşen kimse görmedim duymadık botoks istanbulda var dedi bana güven kesin tedavi dedi sonra botoks yaptı ve anüsüme eliyle haberim olmadan bastıdır hayatında böyle bir tedavi görmedim ilk gün bişey yok daha 2. gün kan gelemeye başladı defalarca yazdım hocam iyleşmedim kan sarı bişey geliyor bu ney bana hep gececek şu kremi kullan şu habı kullan gececek ama şikayetim gecmedi ve 3 ay yatalak kaldım yeme içmeden kesildim 3 ay oturamadın işten ayrılmak zorunda kaldım sancıdan acıdan sonra kontrole gitim tekrar bana orda hiç bir sıkıtı yok sende bağırsak tembeliği var dedi fistül bişey yok ama dedim hocam kan ve sarı akıtı geliyor gececek dedi ve sonradan ne yazaki füstül oldu ve amelyat oldum suan 2 amelyta oldum daha 1 amelyat kaldı iyleşince onu mahkemeye verecem suan parasızlıktan bişey yapmıyorum
-
ben ayhan çağılçı mağduruyum hayatımı karartı makat darlığı için giti bana kesin granti güven kardeşi bülent iyi güzel olacak hergün dahada ferahlayacan botoks için 27 bin tl aldı istanbuldan ucak parası ilk günden sonra kan ve sarı bir sıvı geldi yazdım gececek şu ilac kullan bu habı kullan olmadı kontrole gitim dedi senin bişeyin yok iltihap yok enfeksiyon yok dedim o zaman akan kan ve sarı sıvı ney ilac yazdı kullan gececek dedi aradan 2 hafta gecti bür gün uyandım anüsünde şişlik dr gitim fistül olmus kontrole gitiğimde apse olduğunu bile söylemedi fistül olunca kardesi bülent söyledim cevap bile vermedi allaha havele ediyorum ikisinide para için sağlığımla oynadı 2 amelyat oldum şuan 1 amelyta daha olacam sakın güvenmeyin onlara -
ayhan çağılcı tam bir kasap uzak durun ondan -
tekrardan herkese merhaba ve gecmıs olsun....
arkadaslar bilioyrsunuz 2 yıl önce Trabzonda ayhan cagılcıya amelıyat olmustum fissür(catlaktan)..... amelıyat esnasında kullandıgı ligasur cihazı makatımda darlık yaptı gecer duzelır dıye bekledım ama 2 yılın sonunda artık kesın kanıya vardım, darlıgın sebebı ayhan hocanın kullandıgı cıhaz...
hafifte olsa agrılarım devam edıyor sebebıde lıgasur cıhazı derıyı yakarak kaynatarak dıktıgı ıcın o bolge hep hasas kalıyor ve acısı sızısı bıtmıyor......
bu adamlar kendılerıne doktor dıyorlar bılmıyorlarmı arkadas bu lazer,ligasur gibi cihazların ınsanlara zarar verdıgını... evet hepsı bılıyor ama para ıcın genede yapıyorlar...
çatlak amelıyatında dıkkat etmenız gereken en onemlı sey, kesınlıkle flepli derinizden kaydırma yontemıyle yapılan amelıyata gırmelısınız ve bu derının alınacagı yerlerın açısı asla 6-12 aksından yanı kuyruk sokumu ve yumurtaların hemen altından olmamalı.......
mumkunse makatın 3-9 aksından genısce yapılan flepler en guzelı ve mantıklısı.....
suan darlıgım var , agrılarım hafıfte olsa var ve katlanıyorum sorun degıl ama korkum bu darlık sonucunda ılerleyen yıllarda hemorooıd yada tekrardan bır çatlak gibi durumların ortaya cıkacagıdır.....
sız sız olun laser ligasur gibi deriyi yakarak diken cihazla calısan doktorlardan uzak durun bu doktorlar bıldıgınız kasap.....
NOT: diyeceksiniz ki RTU elle dikiyor , evet haklısınız ama elle dikmeninde bir teknigi var RTU bu noktada sanırım hata yapıyor.... VE kuyruk sokumundan deri almasıda bence buyuk hata....... kısaca onunda teknıgınde bır sorun var....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_07 -- 21 Ekim 2024; 20:24:4 >
-
mesut bey merhaba, nasılsınız.....
siz ameliyat olalı sanırım 2,5-3 yıl oldu, nasılsınız son durumunuz nedir....
ayhan hocadan sonra sizin makattada daralma oldumu, daralmanın sonucunda olusan hemoroıd tekrardan çatlak vs. olustu mu..... tekrardan geçmiş olsun..
-
bu videolara bakıp sakına sakın gitmeyin bende buna benzer videolara bakıp ayhan çağılçıya gitim istanbuldan trabzona sözde amelyat olmak için gitim bana makatım girişinde darlık olmadığını ondan bana anoplasti yapılmaz dedi bana botoks tedavi olabilecek kesin tedavi dedi haberim olmadan anüsüme birden parmağını cok hızlı şekilde baskı yaptı ve orayı yırtı bana anal dilatasyon yaptım dedi,ondan o kadar rica etim bak kesin mi param o kadar yok bişey olursa yatacak param olmadığını tekrarladım bana güven kesin tedavi dedi yanında kardesi parayı alana kadar hersey cok güzel di sonradan daha 2.gün daha kötü cıkmaya başladım ve kendilerine yazdım ilac yazdı ve hergün daha cok ferahlayacan dedi ama bende akıtı ve dışkımda kan görmeye başladım bana halen ilac yazdı sonra ucakla muyane olmaya gitim bana sende bişey yok füstül hiç bişey yok dedi dedim akıntı ney al şu ilacı kullan dedi ve aradan 10 gün gecti sabbah uyandım orda şişlik cıktı hemen dr gitim ve fistül olduğunu soyledi acil amelyat oldum kendisi enfeksiyon görüpte bana söylemedi sakladı benden sonra botokslu halde 3 ay bekledim seton 7 ay akldı toplamda 10 ay yatalak gecirdim işimi sosyal hayatımı herseyi kaybetim kendilerine yazınca cevap bile vermedi kardesi. şuan iflas etmiş durumda evde yatıyorum gecen ay hafif lis amelyatı oldum bakalım ama iyleşmeyi bekliyorum mahkemeye verecem sakına sakın uzak durun benim başıma gelen başkasının başına gelmesin sakına sakın videolara bakıp karar vermeyin
-
bende ayhan çağılçı mağdurlarındayım hayatımı bitirdi herseyimi bitti bana yaptığı yanlış tedaviden dolayı herseyini kaybetim ondan sonra 3 sefer düzeltme ameliyatı oldum ve halen düzelemedim artık ne yapacam bilmiyorum bende ona makat darlığı için gitim ama daha kötü oldum iyleşmeyi bekliyorum yargı yoluna baş vuracam -
şuan durumunuz nasıl?2. ameliyatı hangi dr oldunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X