Keşke kesin olarak daralma yapmayacak tıbbi dikiş teknolojileri gelişse ve aynı zamanda doku klonlama teknolojileri keşkeee gelişse de fleb ameliyatları sınırsız kullanılabilecek doku malzemeleriyle rahatça yapılabilse. Bu teknolojiler gelişmeden flepler ne kadar efektif oluyorlar görüyoruz işte, işimiz şansa kalıyor. Bari eğirisiyle doğrusuyla umut vermeden gerçekçi bir şekilde anlatsalar. Gerçekten lanet olsun böyle insanlığa, lanet olsun böyle çürümüş piyasaya. |
Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (27. sayfa)

-
-
2 3 yıl önce makat penetrasyonu sonrası oluşan anal fissür 3 aylık yanma, sızlama ve nadir de olsa cam çıkarıyormuşcasına acının ardından kendiliğinden geçti. Fikir olur diye yazıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl oldunuz
sizin hastalığınız fistül mü? basur mu? araştırdığım kadarıyla fistül rahatsızlığı ilaçla düzelecek bir rahatsızlık değil.
-
Ne yapti muayanede tam olarak ? Ben de kendisine muayane olmayi dusunuyorum ama hakkinda hem cok iyi hem de cok kotu yorumlar var. o yuzden bilemedim acikcasi.
-
Lis mi yapılmalı fissürde? Bu RTÜ ısrarla flepi övüyor. Lis de idrar ve dışkı kaçırma olurmuş
ben genel olarak iyiyim şikayetim yok ama hafiften makatta daralma var ondan eminim.... gunluk ıhtıyaclarımı ssuan acısız sızısız sorunsuz gıderıyorum.
-
lis de dışkı kaçırma ilerleyen yaslarda genelde kadınlarda oluyor, erkeklerın dıs kasları cok guclu oldugu ıcın kacırma pek mumkun degıl....... lis mi flep mi buna nasıl karar verecegız .... eger çatlağınız 1-2 yıldır var ve sız amelıyattan kactıysanız artık orası kronık oldu bu yuzden flep gereklı.... daha işin başında iken lis yeterli olabiliyor ama 1-2 yıll gibi sürelerden sonra flep gerekli oluyor..
-
Siz Ayhan hocaya mi olmustunuz
evet , geçmiş mesajlarımı yorumlarım okuyabılırsınız.
-
O çekmiş olduğu mukoza tekrardan aşağıya inmiyor dimi yoksa çekmiş olduğu yere mi kaynıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Alp1111O çekmiş olduğu mukoza tekrardan aşağıya inmiyor dimi yoksa çekmiş olduğu yere mi kaynıyor
mukoza tabikide geri inmiyor, cunku oraya dıkıyor yada kaynatıyor mukozayı sabıtlıyor.... cok ıyı dıkkatlı secın hocanızı bu flep amelıyatı sonucunda makatta daralma oluyor.....
ben ayhan hocada oldum bendede az daralma var hıssedıyourm...
-
Kaç günde iyilestiniz peki iş hayatına kaç günde döndünüz
Arkadaşlar merhabalar. Bende sadece hemoroid var. Muayene olduğum doktorlar hemoroid harici sıkıntın yok dediler. Ben de artık ameliyat olmaya karar verdim. Ankarada sezai leventoğlu ve bülent menteş isimleri genelde öne çıkıyor. Sezai leventoğluna muayene oldum, diğerinede olacağım.
İstanbulda da ilker sücüllüyü biliyorum. İstanbulda ve ankarada bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz başka bu konuda uzman proktoloji uzmanı var mı. Sizlerede danışmak istedim. Bir iki doktora daha muayene olup öyle karar vermek istiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba.gecmis olsun.2.ameliyatı yapan dr.ismini paylaşabilir misiniz.
Merhaba.2.ameliyatı yapan doktor kim.paylasırmisiniz
ayhan çağılçımı trobzonda?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ayhan çağılcıya gitim beni mahveti gecen sene aralık ayında gitim makat darlığı için botoks kesin tedavi dedi beni mahveti halen makatım dar ve üstüne yaptığı botoks enfeksiyon yaptı oda füstüle döndü gecen seneden beri hayatımı karartı işimi gücümü herseyimi bıraktım sakına sakın uzak durun 2 amelyat oldum daha 1 amelyatım var biraz iyleşimce onu mahkemeye vereceğim bütün hayatımı bitirdi iş sosyal herseyimi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X