Hocam böyle yaşanmaz , Durumunuza gerçekten üzüldüm 5 aydır filan sosyal hayatınız resmen bitmiş ben psikolojik olarak çökerdim . Düzgün bir doktor bulabildiniz mi bu zaman icerisinde? |
Bildirim
Hocam böyle yaşanmaz , Durumunuza gerçekten üzüldüm 5 aydır filan sosyal hayatınız resmen bitmiş ben psikolojik olarak çökerdim . Düzgün bir doktor bulabildiniz mi bu zaman icerisinde? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
siteden bir arkadasımızda makat darlıgı olmustu amerıkan hastanesınde Tunç YALTI ya amelıyat olmustu memnundu ozelden konustugumuzda.... isterseniz bir araştırın.... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Dostlar bu dr hakkında cok şikayet var oysaki Youtube sayfasında cok insan güzel yorumlar yapmış nedir kimdir beni biraz bilgilendirir misiniz |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tveksamswe -- 3 Mayıs 2024; 20:13:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tveksamswe -- 3 Mayıs 2024; 23:12:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tveksamswe -- 4 Mayıs 2024; 8:21:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 4 Mayıs 2024; 8:40:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |