< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ramazan Yetgin'in çok büyük balon olması (2. sayfa)

-
-
Bazı çıkmıcak konuları çok anlatıyo bazı önemli konuları hızlı geçiyo gibime geliyo. Ama hikayeleştirip anlatan çok yok ondan fazla dinleniyo. Bide kimden dinlersen dinle her sene 1-2 beklenmedik soru geliyo orası ayrı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ramazan yetginin kendi kitabında da anlatmadığı yerden sorular var :D
-
Tarih meb kitabından çalışılır. Tmci olmadığım halde 9. sınıfta değerli bir tarih hocası çok şey katmıştı bana bu konuda.
Ek olarak koçluk yaptığım birkaç öğrenci ramazan yetgin’den çokça bahsedince girip birkaç videosunu izlemiştim. Kafatasçı bi arkadaş anladığım kadarıyla. Durduk yere kendi doğrularını empoze etmeye çalışması da irrite edici.
evet hocam hatta bazen ırkçılık veya mezhepçilik yapıp "ırkçı değilim ama, mezhepçi değilim ama" dediği oluyor :D ya tüm iticiliğine rağmen izliyorum da yanlış bilgileri de çok fazla.
meb kitabına bakayım konular bitince sağ olun
boş konu boş üye
-
İzleme?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Videoların uzun olmasının sebebi bilgi çokluğundan değil boş milliyetçilik yapmasından
Tüm bilgileri anlatması da mümkün değil geçen seneki Merkez Ordusu sorusunu kim analtmiş da sadece kpss anlatan bı hocadan gördüm o da tahtaya yazıp geçmiş anlatmamış
Veya 2020 de çıkan 2. İnönü öncesi çıkan isyan hangisidir sorusu aşırı zor bı soru
Saçma sapan bir konu. Kaynak çözüyormuş bahsetmediği konu geliyormuş.
Senin bakacağın yer ÖSYM'dir. Kıçı kırık kaynaklar değil. Bu adamın anlattıkları ile bir iki tane ÖSYM'nin icat ettiği hariç fulle yakın yaparsın.
Harita üzerinde göreyim diyorsan haritalarla tarih kitabı var. Ders notu var. Soru bankası var.
Kitap reklamı yapıyormuş. Ee? Adamın kanalı. Kitapları da gayet ayarlı ve düzgün. Yapar? Sana mı soracak :D
Ki o kadar yapmıyor. Her videoda kitap reklamı yaptığını bırak 2 videoda bir yaptığını ispat et haklısın derim. Edemezsin çünkü yapmıyor.
Adamı hayatımda görmedim tanımam ama burada ergenlerin forum köşelerinde ezeceği bir adam değil mesleğini yapışı yönünden. O adamın okuduğu kitabı okumadın, girdiği arşive girmedin, elde ettiği kaynaklara ulaşamadın. Biraz saygılı olmaktan acizsiniz ama her şeyin en iyisini hak ettiğinizi zannediyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 8 Mayıs 2022; 18:15:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hahahahaha sanki Halil İnalcıka laf ettik ne arşivine girmiş tarih öğretmeni adam. Keşke girse de yalan yanlış şeyler anlatıp durmasa. 1-2 soru zaten yanlış yapıyorum benim amacım onları da kaçırmamak. Saçma sapan hikayeler anlatacağına videoları kısa tutsun da başka kaynaklara bakacak öğrencilerin vakitleri olsun.
ramazan yetginden bitirdim ve çoğu denemem 10/10. sorun sende olabilir
-
1. İzleme
2. Ok işaretine basarak saniyeleri ilerlet
Next question?
Bu mantığa anlam veremedim. Bir matematikçinin tüm soru tiplerini çözmesini istemek ile bir tarihçinin herhangi bir yayında çıkabilecek her soruyu anlatmasını istemekle aynı mantıkta.
Zaten sadece hocanın anlatımına bel bağlamamalısınız. Önünüze gelen her soruyu çözebilmek istiyorsanız videodan sonra bir tur da tarih kitabı dönün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazy nina -- 8 Mayıs 2022; 18:35:23 > -
ya ne laftan anlamaz adamlarsınız. Ben bu adamdan dinlemeden önce de zaten max 1-2 yanlışım çıkıyordu. Söylemek istediğim şey 100 saat bunu dinlemenin gereksiz olduğu.
hocam görmediğiniz bir soru tipini konuyu biliyorsanız çözebilirsiniz ama görmediğiniz bilgiyi nasıl işaretleyeceksiniz? 100 saat konu anlatıp hâlâ yanlış bilgiler veriyor ve masal anlatmayı bıraksa çok daha kısa sürede bitirebilir bunu söylemek istiyorum.
puhahahaha üsluba bak. sanki para karşılığında oturttu ramazan yetgin seni bilgisayarın başına da "illa beni izleyeceksin" dedi. onur gece var, tonguç var, celal hoca var. inanabiliyor musun, playlistin süresini hesaplayan eklentiler de ekleyebiliyorsun google chrome'a. kendi seçimin yüzünden gelip millete atarlanma burada.
ya ben de onu diyorum iste nerden bilebilirim adami dinlemeden gereksiz olduğunu? Tavsiye forumu ve insanlara kendi fikrimi söylüyorum. Diğerlerini dinlemediğim için gidin ordan dinleyin daha iyi demiyorum. 100 saat bunu dinlemek gereksiz diyorum.
120 saati boşa giden kerizler yediremeyip doluşmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X