Şimdi Ara

Ramazan Yetgin'in çok büyük balon olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabrede sabrede gerilemeye kadar dinledim ama bıktırdı artık. Her konudan sonra 2 kaynak çözüyorum bahsetmediği mutlaka bir ton şey çıkıyor. Bazı bahsettiklerinin çıkmasına da şasırıyorum yalan yok ama bu nedir arkadaş. 100 saat konu anlatıp nasıl bu kadar eksik anlatabilirsin? Videoları zaten sinirlenmeden izleyebilen varsa helal olsun. Her videoda sırf benim farkettiğim yanlış bilgileri saysam ayrı kitap çıkardı. Anlattığı saçma sapan şeyler zaten delirtiyor adamı. Genç Osman kafes dövüşüne çıkmış 9 kişiyi öldürmüş falan ne anlatıyor abi bu adam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• larker kullanıcısına yanıt

hocam valla alışık olduğumuz abartmalar olsa bir şey demicem de bu adam kafayı yemiş abuk subuk şeyler anlatıyor. Her videoda zaten kitap reklamı.

dediğin gibi düzgün bir kanal da bulamadım şundan kurtulacağım, her kızdığımda bakınıyorum sadece zaman kaybı. Şimdi yine bulamayıp mecbur bundan bitircem bu kadar gelmişken

• Wowowowo
    Burası karışır

Mehmet Celal hocayı severim

• Ben ramazan hocayı dinliyorum 2021 MSÜ sos 1 kısmını pdf çözdüm 8 net geldi tüm videolar bitmediği halde...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Aman hocam yangına körükle gidiyorsun  

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

sağ olun hocam biraz da burdan dinleyeyim en azından bir şey kaybetmeyeceğim garanti  

• Bence sıkıntı soru bankalarında ya abuk subuk sorular soruyorlar. Sınavda daha makul sorular çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıkıntı soru bankalarında çünkü ben soru bankası çözmedim hocanın işaretlediği yerleri limitin tarih el kitabını okuyarak ayt genel denemelerde 5 6 yapıyom daha branş alıp çözmedim

• zaten tarihi genel olarak sebep sonuçla öğrenince ayrıntı bilgileri de o bildiğimiz genel olaylara yerleştirince kolay kolay unutulmuyo bence sadettin akyaylanın 50 videoluk tyt-ayt haritalarla tarih videolarını izle faydalı olabilir ramazan hocama bi daha laf etme

• tavsan31 kullanıcısına yanıt

ben zaten ramazan yetgin'i dinlemeden önce de 8-9 net yapıyordum. Önemli olan 1 kişinin yaptığı netler değil. Ben 10/10 yapmak istediğim için bildiğim bir dersten 100 saat konu anlatımı dinleyip notlar alıyorsam bi zahmet çıkabilecek her bilginin verilmesini de beklerim. 19-20-21de burda anlatılmayan banko 1er soru vardır e ben ne anladım bu işten? Saçma sapan yalanlar anlatacağına ya videoları kısa tutsun ya da gerekli bilgileri versin. Hani "sırf sınav için anlatmıyor" ya en azından ortaokulda bildiğimiz şeyleri anlatsın tek amacı insanları bilinçlendirmekse.

• hocam sınavın geneli için söylüyorsanız olabilir fakat sınavda da çok ayrıntı sorular çıkıyor. Benim bu seriye başlarken hedefim o ayrıntıyı yakalamaktı zaten. Yoksa seriyi bitirip notlar alan kişi tabii 7-8 net yapar. Benim anlamadığım her derste fulletecek bilgilerin verildiği seriler varken neden tarihte böyle bir playlist yok.

• Serjaime kullanıcısına yanıt
    Ayt için haklı olabilirsiniz ben tyt adına konuştum. Ama tyt tarih için soru bankası çözerken öyle hissediyordum ben.

• Serjaime kullanıcısına yanıt
    bana yalan atıyosun diyorsun da 8 9 yapıp 1-2 soru için 100 video mu izliyorsun .d

• tavsan31 kullanıcısına yanıt

sana yalan atıyorsun demedim, Ramazan hoca yalan yanlış şeyler anlatıyor dedim. Evet 1-2 soru için dinliyorum çünkü tarihi seviyorum. Ders çalışmaktan yorulunca en azından bunu yaparak sınavı garantiye almaya çalışıyorum

• seyretme ulan dana

• kusura bakma. Ama şöyle bir şey de var hocalar okuduğu kaynaklara göre anlatım yapıyorlar ramazan yetginin anlattığı bazı şeyler sana yalan senin tarihi ilk öğrendiğin hocanın söyledikleri bana yalan gelebilir o yüzden o yalan bu doğru diye bir şey söyleyemeyiz

• Hocam sizce nasil calismaliyiz? Ben de videolari izliyordum fakat cok uzun gelmeye basladi meb kitabindan ve konu ozetli kitaplardan mi calissam diyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ripmysterio kullanıcısına yanıt

hocam hangi konudasınız? Az kaldıysa 1.5-2xte de olsa bitirmeye bakın daha sonra özet kitaba ve meb kitabına göz gezdirir ayrıntı kovalarsınız

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.