Şimdi Ara

Ramazanda cok severek yaptıklarınız seyler nelerdir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
4.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gitarist55

bende 1 gün tutuyorum,oda göstermelik.
    nasıl olsa 10 yıl sonra geçmişi tövbe edince günahlar sıfırlanıyor,niye yorulayımki..
    10 sene sonra tutmaya başlarım

Değişik bi yaklaşım.Valla bende iftara 2 saat kala dh de takılmayı çok seviyorum.Vakit çok çabuk geçiyo çünkü
  • En cok sevmedigim seyler, ramazan karmasasinda fiyatlarin artip vatandasin ceplerinde olan firsatci ellerin, daha da diplere gitmeleri. Son kurusuna kadar vatandasi gasp etmeleri. Yaslilarin kuyruklarda heba olmalari. Fiyat etiketlerine bakip en ucuzunu ariyan insanlarin uzucu goruntusu. Trafigin normal karmasasinin ve saygisizligin kat kat artmasi ve yazmak istemedigim niceleri.
  • Orucu açtığımızda mideye giden su değil de sıcacık çorba benim çok hoşuma gider
  • quote:

nasıl olsa 10 yıl sonra geçmişi tövbe edince günahlar sıfırlanıyor,niye yorulayımki..

tutmak yada tutmamak senin seçimin kimse karısamaz ama böle düşünmen yanlış.elinde senedin varmı 10 sene daha yasayıcagının yada tövbe edemeden ölmeyecegini nerden biliosun.böle düşünme.hep son gününmüş gibi davran
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalx

quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

Kuzenimle çok güzel bir Ramazan anım var.

Ramazan'ın ortaları.Kuzenim bizde yatıya kalıyor.Yatmadan önce su ve boncuk tabancalarıyla oynadık.Sahura çok yorgun kalktım.Pencereden sabah serinliğini hissedeyim derken ayağıma bir şey battı.Boncuklu tabanca!Halbuki onları çok iyi gizlediğimi biliyordum.Kuzenim sahura kalktığında sordum:

-Ne işi var bunun burda?
    -İşim vardı.
    -NE İŞİ?
    -Davulcuya sıktım.

Sıkıp saklanmış.Davulcuya isabet ettirebilmiş.Davulcu ''Haydin kalkı... ananı!'' diyerekten küfürler etmeye başlamış.

Ben yerlerdeyim.

Amazondan geldi benim kuzenim.

• davulcunun küfür anını cok merak ediorum
  • Güllaç
  • Ramazanın gelişi bile içimde ayrı bir sevinç yaşatıyor. gerçekten ne kadar güzel geçen bi 30 gün. her saniyesi ayrı bir zevkli. bazen düşünüyorum da Ramazan olmasaydı bu hayat çekilmezdi herhalde.
  • - İftar saatine az bir vakit kala trt'yi açıp izlemek.
    - Fırına gidip pide kuyruğunda arkadaşlarla sohbet etmek.
    - Misafirlerin gelmesi ve yemekten sonraki sohbet, hoş ortam. :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSaSameT

davulcunun küfür anını cok merak ediorum

Anlatılmaz yaşanır.

[]
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

Ramazanın gelişi bile içimde ayrı bir sevinç yaşatıyor. gerçekten ne kadar güzel geçen bi 30 gün. her saniyesi ayrı bir zevkli. bazen düşünüyorum da Ramazan olmasaydı bu hayat çekilmezdi herhalde.

katılıyorum kardesim
  • quote:

Arkadaş sen bu kafayla gidersen, anlarsın yadaha çok gider gelirsin

Ramazan'ın ilk günlerinde iftarı beklemenin zevkini hiçbir şeye değişmem.
  • bu kafadaysan ölene kadar her haltı işle ölmeye 5 dakka kala togbe et yorma kendini yani :D:D
    quote:

• iftara kadar pc de takılmayı seviyorum.iftardan sonra pc + sigara off ne güzeldi geçen yıl :)
  • Ramazan ayrı bi güzeLLik 11 ayın suLtanı.Gerçekten ramazan da insanLarda değişiyor.Herşeyy başka bi samimi oLuyor.MükemmeL.11 ayı aynı yaşıyoruz yaLnız bir ayı çok ama çok farkLı yaşıyoruz.ALLAH cümLemizi böyLe güzeL günLere erdirmesi diLeğiyLe.
  • İftara Kalmak, Oruç Açmak ve Topun Patlayışını Duymak
  • Normal günlerdede aynısını kurduğumuz akşam sofrasının ramazan günlerinde daha zengin gelmesi kadar güzel birşey görmedim ben VE BAYRAM SABAHI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 21 Ağustos 2008; 16:19:06 >
  • sıcak pidenin arasına tereyağı ,karabiber
  • İftar zamanı balkondan caminin ışıklarına bakmak.Daha sonra sofraya oturup suyumu içip.Pideye el atmak.
  • Balkonda ezan okunmasını beklemek ve ezanı dinlemek...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.