Bildirim
RAMAZANTC&ARG-İST PC KASA İMALATI (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaskar merhaba.10 gün sonra işden ayrılıyorum ve kasama kaldıgım yerden devam edıcem.Bu yaz biticek inşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: ramazantc
Arkadaskar merhaba.10 gün sonra işden ayrılıyorum ve kasama kaldıgım yerden devam edıcem.Bu yaz biticek inşallah
inşallah -
quote:
Arkadaskar merhaba.10 gün sonra işden ayrılıyorum ve kasama kaldıgım yerden devam edıcem.Bu yaz biticek inşallah
Senden çok ben merak ediyorum şu kasayi yap artık sunu -
Bu kasa bitmez bence keske ayni anda icine iki vsistem kurulan su kasa varfi onu alip sadece su sogutmayla ugrassaydiniz bende bi ara o kasayi dusunmustum ama sonrradan tek pc iki monitor daha mantikli geldi sonucta pc nin olsa bile benim okadar islem hacmim yok:-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fefeyx
Bu kasa bitmez bence keske ayni anda icine iki vsistem kurulan su kasa varfi onu alip sadece su sogutmayla ugrassaydiniz bende bi ara o kasayi dusunmustum ama sonrradan tek pc iki monitor daha mantikli geldi sonucta pc nin olsa bile benim okadar islem hacmim yok:-)
biter biter .hem okul var hem dukkan acdım o yuzden bıtmedı.son civata sıkalı 2 ay olmnusdur sanırım.yolda 10 vida sıkıyorum desem yalan olmaz :) ama dukkanı bırakıyorum okulda tatıl kasaya odaklancam -
Güzel... -
quote:
biter biter .hem okul var hem dukkan acdım o yuzden bıtmedı.son civata sıkalı 2 ay olmnusdur sanırım.yolda 10 vida sıkıyorum desem yalan olmaz :) ama dukkanı bırakıyorum okulda tatıl kasaya odaklancam
TEKZİPTİR...
Adı geçen kasanın mevcut hali ile hiçbir alakam yoktur.
ben kasayı yapıp eksiksiz teslim ettim ...
ama ramazantc arkadaşımız hala su soğutmanın tamamını kurup bitirmedi.
3.şahıslara duyurulur..
-
quote:
Oku Oku bitmedi sanki 3 yılımı geçirdim ustad kasayı yaparken tavanada bir kamera yerleştirde ip üzerinden izleyelim bbg evine döner herhalde ip içinde giriş ücretli üyelik verirsin tamamen duygusal çıkar piyasaya Yönetmenliği kime versek acep Senaryoyu da arkadaşlar hazırlar ohh miss.. Mutlu sonda hepimiz ağlarız Ondan sonra en başa döner topluca kantır oynarız tam sistem testi olur
-
-
-
Hilmi yeni bişeyler yok mu? Yoksa ben mi kaçırdım? -
Bu kasa 5 sene üstüne biterse şaşmıyalım dimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Bambiyotik
Bu kasa 5 sene üstüne biterse şaşmıyalım dimi ?
Dostum kasa kaç sene evvel bitti.Ben kasayı komple bitirdim ,boyasını da yapıp teslim ettim.
Hatta bazı sıvı soğutma ürünlerinide yaptım beraberinde...
Ramazan da birkaç ayda sıvı soğutmayı kurdu.
konudan fazla haber alınmayışının nedeni arkadaş üniversteye başladı.konudan uzak kaldı.başka hobiler edindi..
araba modifiyesi gibi..yoksa kasa çoktan bitti.
Kasa aslında hazır kit montajı veya sıvı soğutma kurmk gibi kolay bir iş değildi. bunu da unutmamak lazım.arg-ist -
Hocam konuya vakıfım, sizin modlarınızıda sessizce yakından takip ederim... 2010'da başlıyan bu modu 3 sene sessizce takip ettim çünki güzel şeyler oluyor ve öğretici oluyordu... Eskileri karıştırırken bugün gördüm ve yazmak istedim! Belki güncel halini atar hali hazırda bizimde hevesimiz kursağımızda kalmaz umudu ile yazdım. İyi geceler size.
quote:
Orijinalden alıntı: Bambiyotik
Hocam konuya vakıfım, sizin modlarınızıda sessizce yakından takip ederim... 2010'da başlıyan bu modu 3 sene sessizce takip ettim çünki güzel şeyler oluyor ve öğretici oluyordu... Eskileri karıştırırken bugün gördüm ve yazmak istedim! Belki güncel halini atar hali hazırda bizimde hevesimiz kursağımızda kalmaz umudu ile yazdım. İyi geceler size.
Dediğim gibi adam otmobil modifiye ediyor ve tuning işi yapıyor. işi profesyonel ölçülere getirdi . ben bile haber alamıyorum çoğu zaman kendisinden. -
silinsin.
Forum üyeleri ve yönetimi ile yaşadığım sorun nedeni ile konunun forumdan silinmesini istiyorum.
http://forum.donanimhaber.com/m_106811822/tm.htm
konuyu zamanında ramazantc adına açtığımız için ben silemiyorum. arg-ist
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 14 Nisan 2016; 12:52:01 > -
projeyi hortlatmanın zamanı gelmişti,kaldıgmız yerden devam(ramazantc)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X