Şimdi Ara

ramexperts.com güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün i5 2500k için anakart arıyordum forumda ordan hatırlarsınız belki .2500k fiyatlarına bakarken bu siteye denk geldim:http://www.ramexperts.com/cpus-processors/intel-core-i5-2500k-sandy-bridge-3-3ghz-lga-1155-95w-quad-core-desktop-processor-bx80623i52500k.html
    Fiyatı gerçekten çok uygun.30 dolar da kargo ücreti ile yaklaşık 400 lira yapıyor.Hiçbir yerde kdv ye değinmemişler.Bu kadar ucuz olmasında bir bit yeniği vardır deyip size sormaya karar verdim.Bu site güvenli midir?Daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı?

• türkiyeye yolluyorlar mı ki?
  • Türkiye'ye gönderiyorlarmış. Ama gümrükteki 150Euro sınırını (En son değişen gümrük kanununda bu sınıf yukarı veya aşağı yönde değişmiş olabilir, emin değilim.) göz önünde bulundurarak sipariş etmeyi düşünün derim.
  • O sınırı nereden öğrenebilirim?Gümrük müsteşarlığı sitesine girdim ama çok karışık aradığımı bulamadım.
  • En son 75€ oldu.Yurtdışından gelen 75€ nun üzerindeki her ürüne belli bir miktar vergi biniyor.Ancak vergiyi ödeyip alabiliyorsun.400 TL olan işlemci vergiyle gelir sana 550-600 TL ye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    premiumtr.com güvenilir midir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.