Şimdi Ara

RAMler De Marka Önerisi Olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gb ram var. 2 veya 4 gb ram daha alıp yükseltmek istiyorum ama pek iyi marka bilmiyorum. Sizin öneriniz nedir ? Hangi marka almalıyım

• ddr2 ise yatırım yapma derim ama eğer ddr3 ise kıngston ,gskıll markalarını tercih etmeni öneririm.
  • hocam drr2 se bosa masraf yapma drr3 corshair kinston bunlar kaliteli markadır
  • ddr2 ise alma
  • Arkadaşlar ram ddr3 yanına drr2 alıp eklenti yapmak istiyorum. Pc ikisinide aynı anda çalıştırabilir mi ?
  • DDR 3 ise Gskill veya Corsair. Neden derseniz; 2 yıl yurt içi, ömür boyu yurt dışı garantisi. Türkiye'deki servisi Vektron Elektronik. Çok özverili ve anlayışlı, hiç sorun çıkartmayan bir servistir. O yüzden başka markaya gitmeyiniz. İkisi arasından da benim tercihim Gskill.
  • ognblt35 kullanıcısına yanıt
    çalışmaz zaten anakartın desteği yoktur olsa bile ikisi aynı anda olmaz ve zaten neden ddr 2 istiyosunuz ki. g-skill alın ama önceki raminiz neydi çakıştırmayalım bide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    5 yıl önce açıldı
    SPARKLE NASIL BİR MARKA ???
    18 yıl önce açıldı
    MONİTÖR ÖNERİSİ OLAN VAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RAM ve ANAKART özelliklerinin SS ini aldım. Buyrun

RAMler De Marka Önerisi Olan ? RAMler De Marka Önerisi Olan ?

• Kullanmakta olduğun ram Nanya 2GB DDR3 1333, Nanya marka ürünleri piyasada kolay bulamazsınız, aynı özellikte her hangi bir marka ram işinizi görür fakat genellikle aynı marka ram kullanmak tavsiye edilir. Anakartın destek sayfasından hangi ramleri desteklediğini öğrenebilirseniz sorunları en aza indirmiş olursunuz.

Forumda çoğunlukla Corsair, Kingston, Gskill ve Patroit markaları önerilmekte.
    bellek zamanlama desteğinde 9-9-9-24 var gskillde böyle sanırım sorun çıkmaz diye umuyorum ama kaç gb istiyosunuz aynı marka dual kit almanız daha iyi olur
  • 4 gb ram istiyorum. Eğer 4 gb ram alırsam şuan kullandığım ram i bir köşeye atarım. Çünkü maksimum 2 gb ram isteyen bir çok oyunlarda bile kasıyor :D
    Sat gitsin 20 lira bile olsa bütçe ne kadar bak 4 gb ramler 130 8 gb (2x4 gb ) dual kit ramlerde 240 lira sen anakartın modelini ve hangisini tercih ettiğini söyle yani bütçene göre 4 alçaksın galiba ona göre sana ram tavsiye edeyim anakart modelini söylesen daha iyi olur resimlerde belli değil
  • Gskill

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart Modeli = O.E.M

Toplam Sistem Belleği Miktarı = 2 GB RAM

Sistem Türü = 32 Bit İşletim Sistemi

İşlemci Çekirdek Sayısı = 2

64 Bit Özellikli
    Tamam o zaman 4gb lık gskiil ram alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.