Şimdi Ara

Ramler ve kasa hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olacağım. Hiç bir yerde cevaplarını bulamadım. Yeni bir sistem topluyorum sorularım bununla ilgilidir.

1- Elimde “THERMALTAKE ELEMENT T 700W MidT ATX SİYAH KASA” var. Daha önce bilgisayar topladığım zaman montaj esnasında parçaların kabloları çok düzensiz karışık olarak bağlanmış. Şuan kasanın içi ara saçı gibi. Yeni kasa almaktan tasaruf etmek için bu kasayı kullanmak istiyorum ama kablo saklama konusunda kasa uyumlu mudur?

2- Bu kasaya sıvı soğutma sistemi takılabilir mi? Sağ kapağında ki opsiyonel olarak fan takılan kısmı boşta duruyor. Sıvı soğutma fanı buraya monte edilebilir mi? Yoksa daha uygun bir yer var mı?

3- Cooler master hyper 412s soğutucum var. Bu soğutucu i5 skylake 6600k işlemciye monte edilebilir mi? Monte edilirse yeterli soğutmayı sağlar mı yoksa sıvı soğutma olması şart mı?

4 - Caviar black sabit disklerinin bazıları fabrika çıkışlı, ses çıkarma sorunu ile satılmaktaymış. Black serisinin performansı övüldüğü için tercih ettim ama bu konu beni korkutuyor. Blue almalı mıyım? Ne kadar performans farkı olur?

5- Dual kit ram ve tek modül ram arasında %10 civarı bir performans farkı olduğu söyleniyor. Dual kit ram aldıktan sonra tek modül ram takmak mümkün müdür? Yoksa bunun için en baştan tek modül ram mi alınmalıdır? Tek modül 2 ram aynı renk slotlara takıldığında otomatik dual kit olduğunu okudum, bu durum da fiyat olarak da daha ucuz olduğu için tek modül kit almak daha avantajlı olmaz mı?

6- Ekran kartı saphhire 390x versiyonunun backplate li olanını istiyorum. Ayrıca bu kartın nitro ve nitro olmayan 2 sürümü var. Nitro olanını istiyorum ama internette ürün satan bir çok yerde 390x nitro ve backplate diye bir yazı bulamadım. Bu ürün Türkiye de mi yok? Yoksa baktığım yerlerde ki 390x ler mi nitro ve backplate li değil?

Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.