Şimdi Ara

Ramleri hangi slota takmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende h97 plus anakart var ve 4 gb da ram var. Şimdi bf4 e yetersiz geldiği için 4 gb daha ram almak istiyorum ama hangi slota takmalıyım bilmiyorum. 4 gb lık ram şuan 2. Slota takılı diğerini 4. Slota mı takmalıyım yoksa 2.slottakini çıkarıp 1 ve 3. Slotlara mı takmalıyım ?
    Anakartın kullanım kılavuzuna baktım ama anlamadım

Ramleri hangi slota takmalıyım ? Ramleri hangi slota takmalıyım ? Ramleri hangi slota takmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• öncelik belirtilmediğine göre şu an takılı olan ram 2. slottaysa 4. slota takın. cpu-z programından dual çalışıp çalışmadığına bakın, çalışmıyorsa 1 ve 3. slotlara takın
  • kazak12345 K kullanıcısına yanıt
    Alacağınız ram in mevcut ram inizle aynı özelliklerde olmasına çok dikkat edin. Ramin birini DIMM_B2 ye diğerini DIMM_A2 ye takabilirsiniz. İki modül ram takıyorsak işlemci soketinin yanında bulunan ram slotunu boşta bırakıyoruz, extra cpu soğutucu takarken işimize yarıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

öncelik belirtilmediğine göre şu an takılı olan ram 2. slottaysa 4. slota takın. cpu-z programından dual çalışıp çalışmadığına bakın, çalışmıyorsa 1 ve 3. slotlara takın

Cevabınız için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: rulurak

Alacağınız ram in mevcut ram inizle aynı özelliklerde olmasına çok dikkat edin. Ramin birini DIMM_B2 ye diğerini DIMM_A2 ye takabilirsiniz. İki modül ram takıyorsak işlemci soketinin yanında bulunan ram slotunu boşta bırakıyoruz, extra cpu soğutucu takarken işimize yarıyor çünkü.

Cevabınız için teşekkürler ram corsair 1600 mhz cl9 yarın vatandan bi tane daha sipariş edicem.

• kazak12345 K kullanıcısına yanıt
    rica ederim:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.