Şimdi Ara

DDR3 LÜ ANAKARTA DDR4LÜ RAM SOKULUR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocamlar selamlar. Ben 2017de bir e-ticaret sitesinden toplama bilgisayar adı altında kazıklanmıştım. Kasalı bilgisayar almama rağmen içinde vad edilen işlemci değil laptop işlemcisi geldi. Haliyle anakartta bir garip ne olduğunu bilmiyorum bulamadım istenirse fotoğraf atabilirm Ben rx460 taktım ve beni bir süre kurtardı fakat şimdi ramleri bozuldu ve no signal hatası alıyorum.rami DDR3 2133mhz sizce DDR4 takabilirmiyim DDR4 2133mhz yoksa illa ddr3 mü takmalıyım illa ddr3 takıcaksam 3200mhz falan takabilirmiyim şimdiden teşekkürler

• ddr4 takılmıyormuş dostlar araştırdım biraz fakat ddr3 2400mhz takabilir miyim yoksa 2133mhz devam mı

• Anakartin destekliyebildigi her şeyi takabilirsin.Ramler 2400mhz olsa bile anakart 1886 MHz destekliyorsa zaten 2400mhz hız alamazsın.
    Öncelik anakartin neyi desteklediğini bilmek lazım.Elinde ki anakartin da yuksek MHz destekleyecegini sanmıyorum.İyi itelemislerdir zamanında.
  • iyi günler.

@Osiris991991 anakartın fotoğrafını gönderebilriseniz marka model tespit etmeye çalışabiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.